22 évesen elhunyt k0u, a világ egyik legjobb Lee Sin játékosa

22 évesen elhunyt k0u, a világ egyik legjobb Lee Sin játékosa

Gyászol a League of Legends közösség.

A Cloud9 Eclipse csapatával ért a csúcsra, de a Ninjas in Pyjamas színeiben is kiváló eredményeket ért el Lâm "k0u" Tịnh Trì, a vietnámi származású, de Norvégiában élő profi LoL e-sportoló. A fiatal játékos rengeteg csapatot megjárt az évek során, feltűnt az EU LCS-ben, majd a török és norvég ligákban mutatta meg, miért tartották a valaha volt egyik legjobb Lee Sin dzsungelesnek. K0u 22 éves korában vetett véget életének.

November elején blogbejegyzésében sokkolta a világot, aminek az "Én valóságon, én gondolataim" címet adta. Ebben leírta, hogy ha valaki is olvassa, akkor azzal szeretné közölni, hogy ő "már nincs ezen a világon" és ez a blogposzt abból a célból született, hogy "merüljön el az olvasó életének utolsó pillanataiban". Miután megírta a szöveget megkísérelte az öngyilkosságot, azonban az orvosok megmentették k0u életét. Riddle Esportsos csapattársa, Nomi nyilatkozott az állapotával kapcsolatban, ezzel le is zárult a nagyon súlyos ügy.

December 1-jén, alig néhány héttel a novemberi blogbejegyzés és sikertelen kísérlet után érkezett a hír, hogy k0u elhunyt. A fiatal játékos tragédiája megrendítette az egykori csapattársakat és az egész LoL-os közösséget. Életvidám, boldog srácnak ismerték a hozzá közelállók és nem hiszik el, hogy tényleg megtörtént az elképzelhetetlen.

Ha úgy érzed, segítségre lenne szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, 0-24-ben ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!



 

Kövess Minket!