Hirdetés

Porondon a Projet 4-1: Bemutatjuk az új tier IX-es francia közepes tankot!

Bemutatjuk a vélhetően egyedi járműként debütáló új tier IX-es francia közepes harckocsit.

Hirdetés

Minden jel szerint a Wargaming felhagyott a tier X-es jutalom harckocsik gyártásával, és bár az elmúlt időszakban szinte hetente érkeztek az új prémium tankok -elég csak az M54 Renegade, Super Hellcat, FV1066 Senlac, M48A2 Räumpanzer, TL-1 LPC, Turtle Mk. I vagy épp a fű alatt érkező Object 244 harckocsikra gondolni-, de azért jó látni, hogy a köztes tierekbe ennyi új egyedi járgány érkezik.

Egyelőre nem tudni, hogy milyen nyeremény tank lesz ez valójában, de egyelőre a Frontline, a Ranked Battles és a Global Map szentháromság valamelyikét saccolnánk, de az sem elképzelhetetlen, hogy 2020-ban a megszokott sémáktól eltérően egyéb játékmódokból is megszerezhetjük ezt a tankot.

Maga az egység mellesleg egy tier IX-be visszabutított Batre emlékeztet, és már csak azért is jobb lesz a jelenlegi kilences táras közepesnél, mert az a harckocsi csak prémium lőszerrel éri el a ~260 milliméter páncélátütési értéket. A tűzerő, a mobilitás és a kiváló álcázás adott, a páncélzat hiányát pedig helyezkedéssel lehet pótolni.

Játékbeli fotók az új egységről

A képre kattintva több szemszögből is megtekintheted az egyelőre csak a szuperteszten elérhető acélbikáról készült első hivatalos játékbeli fotókat.

Mellesleg neked hogy tetszik az új egyedi jármű? Felcsigázta az érdeklődésedet?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés