Magyar csapat nem jutott ki, de flashnek és korynak még szurkolhatunk a WESG kvalin

Magyar csapat nem jutott ki, de flashnek és korynak még szurkolhatunk a WESG kvalin

Utolsó esély, hogy magyar érdekeltség legyen jövőre a WESG-en.

Körülbelül négy hónap és újra itt a WESG, az egymillió dolláros LAN, ahová a világ minden tájáról érkeznek csapatok. Ezért is kell egy hosszú, minden régióra kiterjedő selejtezős fázis, ahol rendre szurkolhatunk hazánk játékosainak, csapatainak is. 

Sajnos idén nem sikerült továbbjutnunk a nyílt selejtezőből, a zárt kvali küszöbén állították meg a Budapest Five és a Salamander csapatát is. Szerencsére a magyar érdekeltségről még így sem kell lemondanunk, hiszen flash és kory már úton van Belgrádba, az adriai selejtező utolsó állomására, ahol nyolc csapat küzd majd meg egymással.


Kory-ék az adriai nyílt selejtezőből jutottak tovább, a NENO, MERISINHO, Necrogenes1s, kory, 3lmnt felállású mix így még harcban van a WESG-re való kijutásért, edzőjük pedig az MNEB győztes Salamander egyik oszlopos tagja, flash lesz. 


Nyakunkon a K&H MNEB második szezonja, ahol természetesen a Salamander is megméretteti majd magát, ám ezúttal egy megújult felállással. Hivatalos információ még nem érkezett az új Salamanderről, de már gyakorlatilag nyílt titok (különösen miután Aaron is elszólta magát egyik streamjében), hogy a bodito, Aaron, coolio hármas megmarad az eddigi csapatból, hozzájuk csatlakozik torzsi és kory, az edzőjük pedig flash lesz.

Már a saját régiónk WESG selejtezőjén is így játszottak, így sem flashnek, sem korynak nem lesz idegen a helyzet. Bízunk benne, hogy jól sikerül majd a kvali, és a flash támogatásával játszó szerb ötös kiutazhat majd az egymillió dolláros LAN-ra, Kínába.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!