Hirdetés

Új hősportrék, PVE hírek, továbbá rengeteg bugfix jött a tegnapi frissítéssel!

A Blizzard nagyon belehúzott és egy hatalmas patchet tettek közzé tegnap a Hearthstone-ban. 

Hirdetés

Tegnap este a Blizzard hatalmas Hearthstone frissítéssel rukkolt elő, amiben új hősöket jelentettek be a Battlegrounds játékmódhoz Edwin VanCleef, Sylvanas Windrunner, továbbá Arch-Villain Rafaam személyében, illetve visszahelyezték Lich Baz'hialt és Millificent Manastormot, öt karakternek viszont időlegesen búcsút kellett mondanunk. Ha kíváncsiak vagytok a játékmód újdonságaira a frissítésben, fussátok át az alábbi cikkünket!

A Battlegrounds változtatások és újdonságok mellett további tartalmak is érkeznek vagy érkeznek majd a játékba. Nézzük is végig őket szépen sorjában!

Új In-game Shop

A fejlesztők úgy határoztak, hogy átalakítják a Hearthstone in-game shopját, hogy javítsanak az átláthatóságon és navigáción. A változtatások december 9-10 körül érkeznek és Kártya bundle-öket, Alternatív hősportrékat, továbbá Adventure-öket, illetve Wild kártya pakkokat is beraknak majd a shopba, utóbbiakat ráadásul goldért is megvehetjük majd. 

Hősportrék

December 10-én visszatér mindenki kedvenc Priest hősportréja, Tyrande Whisperwind, ráadásul minden játékos ingyen megszerezheti a hozzá tartozó hátlappal együtt. 

RDU pár napja véletlenül kiszivárogtatta, hogy Sylvanas Windrunner személyében érkezik a következő Hunter hős, most viszont már részleteket is tudunk. A portrén 9.99$-ért vásárolható meg a hozzá tartozó hátlappal együtt, viszont csak egy limitált ideig lesz elérhető. 

Mindemellett a Descent of Dragon érkezésével a Blizzard megváltoztatja majd a megvásárolható hősportrékat a Shopban, szóval ha szeretnétek a jelenleg elérhető Magni, Medivh, vagy Alleria portrét, érdemes most megvenni, mivel nem tudni, mikor lesznek legközelebb elérhetőek. 

Winter Veil esemény

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, December 11-én érkezik majd a Winter Veil esemény, ahol ünnepi öltözéket vesz majd fel a Hearthstone. A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy új Tavern Brawlokat kapunk és megszerezhetjük a mézeskalács hátlapot, továbbá december 19-től megvásárolhatjuk a 30 pakkal és az új Druid hősportréval, Dame Hazelbarkkal felszerelt Winter Veil Bundle-t, csupán 25 euróért.
 

Solo Adventure - Galakrond's Awakening

A Year of the Dragon utolsó PVE eseményét Galakrond's Awakeningnek nevezte el a Blizzard és előreláthatólag jövő januárban érkezik. A fejlesztők további információkat sajnos nem árultak el, azt viszont a Descent of Dragons háttértörténetéből tudjuk, a League of E.V.I.L. szeretné megzabolázni a szóban forgó őssárkány erejét, a League of Explorers pedig minden bizonnyal ennek a tervnek a megakadályozásával foglalatoskodik majd. Érdekesség, hogy a Solo Adventure 35 új lappal érkezik majd. 

Cikkünk a tovább mögött folytatódik a legfontosabb javításokkal és Bugfixekkel!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés