"Nagyon szeretnénk a Top 4-ből legalább 2 játékost mi adni" - Team Plague HS csapat interjú

A Team Plague csapata komolyan veszi a Hearthstone-t, igazi sztárokból állt össze az MNEB lineupjuk.

A magyar Hearthstone mezőny legjobb játékosaiból gyűjtött össze hármat a Team Plague csapata, ezért nem véletlen, hogy Novák "Valnar" Bence, a csapat menedzsere bizakodóan tekint a K&H MNEB második szezonja elé. Rövid interjúban kérdeztük meg Valnart az új lineupról és a játékosok nemzetközi szerepléséről!

Magyarország két top 10 játékosát igazoltátok le az elmúlt hónapokban a Team Plague-be, akik szállítják is az eredményeket. Kikből áll most a csapat?

"A csapat jelenlegi felállása dropdead, Huby és Penhadani. Nagyon büszkék vagyunk a srácokra, mivel jelenleg ők a legeredményesebb játékosok Magyarországon, így nem csak LoL-ban és PUBG Mobile-ban, de HS-ben is vezető szerepünk van, melyet meg akarunk tartani a következő szezonokban is."

Jelenleg kicsit háttérbe szorult Magyarországon a Hearthstone, de a K&H MNEB S2 felkavarhatja az állóvizet. Milyen elvárásaitok vannak a ligával kapcsolatban, készülnek már a játékosok a következő szezonra?

"A második szezont már úgy várja mindenki, mint egy falat kenyeret. Folyamatos készülésnek vagyok a napi szemtanúja így nagyon szeretnénk a top4ből legalább 2 játékost mi adni, de egy Plague döntőtől sem zárkózunk el."

Bukarestet megjárta dropdead és PenhaDani, sőt mindketten kvalifikálták magukat Arlingtonba is. Számíthatunk arra, hogy mindkét játékos Team Plague mezben küzdhet a világ legjobbjai ellen?

"Igen, van rá esély."

Kövess Minket!