Hirdetés

"A célunk, hogy kijussunk a Majorre és az ESL Pro League-ben is jó lenne játszani" - ANGE1

Sziky | 19/12/08 13:45
Cikk mentése

Ritkán hallunk mostanában a HellRaisers felől.

Hirdetés

Bár minden tekintetünk a legnagyobb csapatokon és az ESL Pro League mai döntőjén van, úgy gondolom nem szabad megfeledkeznünk az alsóbb kategóriákról sem. Különösen akkor ha olyan érdekes csapatokról hallhatunk, mint a HellRaisers.

A DeadFoxos időknek már vége, Bence jelenleg a streamelésre összpontosít, ettől függetlenül a HR továbbra is aktív. A jelenlegi csapat azonban hagy némi kívánni valót maga után, és ekkor még finoman fogalmaztam. Az ANGE1, nukkye, Flarich, crush, scoobyxie felállású HellRaisers idén szeptemberben alakult, és bár a nagyratörő tervek megvannak, a csapat megítélése és teljesítménye jócskán visszaesett, ahhoz képest, ahogy az elmúlt években megismertük őket.

Jelenleg a DreamHack Delhi versenyén küzdenek, ahol a HR csapatán kívül talán még a pro100 ötösét ismerhetitek, a többiek mind ázsiai és dél-afrikai csapatok. Hogy, hogy nem pont a pro100 és a HR jutott a döntőbe, előtte azonban még ANGE1 adott interjút a talkesport.com munkatársának, akivel a csapat terveit is kibeszélték.
Ezen a versenyen egyértelműen ti vagytok a favoritok, az új felállással pedig ez lehet az első győzelmetek? Mennyire fontos nektek ez az esemény?

"Az ehhez hasonló versenyek, hogy a hozzánk hasonló csapatok egy kis önbizalmat nyerjenek. Remek kiindulópont lehetne ez a győzelem a következő évünkhöz."

Az eddigi eredményeitek talán kicsit elmaradnak a várttól. Milyen céljaitok vannak 2020-ra?

"A legfőbb célunk, hogy kijussunk a Majorre és az ESL Pro League-ben is jó lenne játszani."

ANGE1 a DH Delhi helyszínén (forrás: talkesport.com)

Mostanában minden Majorön van egy CIs csapat, aki szárnyra kap, de egyébként talán kicsit alulértékelt a CIs régió. mit gondolsz, mitől lehet ez?

"Nem mondanám, hogy a CIS régió lebecsült. Ott van a Na'Vi, aki mindig a legjobbak ellen küzd, és számtalan jó CIS csapat van még, sajnos eléggé ingadozó teljesítménnyel."

Mit gondolsz a jelenlegi metáról, az Sg 553-ról? Hogyan kellene a Valve-nak egyensúlyba állítania a játékot?

"Szerintem nem sokat változott a CS:GO. A Dota2-ben például sokkal nagyobb változtatásokat eszközöltek. CS:GO-ban sokkal kisebb változások vannak, jelenleg pedig úgy érzem, hogy minden jól működik. A Krieg persze még most is OP, egy még magasabb ár talán megoldaná a helyzetet."

Ti mit gondoltok a jelenlegi HR-ről? Képesek lesznek fejlődni és a legjobbak közé jutni 2020-ban, vagy ennek a csapat a DH Delhi szintű kisebb versenyeken fekszenek jobban?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?