"A célunk, hogy kijussunk a Majorre és az ESL Pro League-ben is jó lenne játszani" - ANGE1

Ritkán hallunk mostanában a HellRaisers felől.

Bár minden tekintetünk a legnagyobb csapatokon és az ESL Pro League mai döntőjén van, úgy gondolom nem szabad megfeledkeznünk az alsóbb kategóriákról sem. Különösen akkor ha olyan érdekes csapatokról hallhatunk, mint a HellRaisers.

A DeadFoxos időknek már vége, Bence jelenleg a streamelésre összpontosít, ettől függetlenül a HR továbbra is aktív. A jelenlegi csapat azonban hagy némi kívánni valót maga után, és ekkor még finoman fogalmaztam. Az ANGE1, nukkye, Flarich, crush, scoobyxie felállású HellRaisers idén szeptemberben alakult, és bár a nagyratörő tervek megvannak, a csapat megítélése és teljesítménye jócskán visszaesett, ahhoz képest, ahogy az elmúlt években megismertük őket.

Jelenleg a DreamHack Delhi versenyén küzdenek, ahol a HR csapatán kívül talán még a pro100 ötösét ismerhetitek, a többiek mind ázsiai és dél-afrikai csapatok. Hogy, hogy nem pont a pro100 és a HR jutott a döntőbe, előtte azonban még ANGE1 adott interjút a talkesport.com munkatársának, akivel a csapat terveit is kibeszélték.
Ezen a versenyen egyértelműen ti vagytok a favoritok, az új felállással pedig ez lehet az első győzelmetek? Mennyire fontos nektek ez az esemény?

"Az ehhez hasonló versenyek, hogy a hozzánk hasonló csapatok egy kis önbizalmat nyerjenek. Remek kiindulópont lehetne ez a győzelem a következő évünkhöz."

Az eddigi eredményeitek talán kicsit elmaradnak a várttól. Milyen céljaitok vannak 2020-ra?

"A legfőbb célunk, hogy kijussunk a Majorre és az ESL Pro League-ben is jó lenne játszani."

ANGE1 a DH Delhi helyszínén (forrás: talkesport.com)

Mostanában minden Majorön van egy CIs csapat, aki szárnyra kap, de egyébként talán kicsit alulértékelt a CIs régió. mit gondolsz, mitől lehet ez?

"Nem mondanám, hogy a CIS régió lebecsült. Ott van a Na'Vi, aki mindig a legjobbak ellen küzd, és számtalan jó CIS csapat van még, sajnos eléggé ingadozó teljesítménnyel."

Mit gondolsz a jelenlegi metáról, az Sg 553-ról? Hogyan kellene a Valve-nak egyensúlyba állítania a játékot?

"Szerintem nem sokat változott a CS:GO. A Dota2-ben például sokkal nagyobb változtatásokat eszközöltek. CS:GO-ban sokkal kisebb változások vannak, jelenleg pedig úgy érzem, hogy minden jól működik. A Krieg persze még most is OP, egy még magasabb ár talán megoldaná a helyzetet."

Ti mit gondoltok a jelenlegi HR-ről? Képesek lesznek fejlődni és a legjobbak közé jutni 2020-ban, vagy ennek a csapat a DH Delhi szintű kisebb versenyeken fekszenek jobban?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!