Gyönyörű Star Guardian Nami skinnel bővítené a skincsaládot egy művész

Gyönyörű Star Guardian Nami skinnel bővítené a skincsaládot egy művész

Ki mondta, hogy egy sellő nem lehet csillagközi teremtmény?

A League of Legends egyik legjobb része, hogy a közösség nemcsak lelkes játékosokból, hanem igazán tehetséges művészekből is áll, akik előszeretettel készítenek különféle koncepciókat a LoL világához köthetően. Kinézet ötletekkel már Dunát lehetne rekeszteni, de időről-időre mindig jön egy olyan kidolgozás, ami vagy a kreativitása, vagy a részletessége miatt külön figyelmet érdemel. A Star Guardian család már egy elég népes dinasztia, mindenkit belevéve 14 hős rendelkezik Star Guardian kinézettel, többen kettővel is, hogyha a Pajama szetteket is ide számítjuk.

Mivel a Riot Games ilyen elánnal készített ebből a szériából, nyugodtan kijelenthetjük, hogy az egyik legnépszerűbb skincsaládról van szó, így értelemszerűen a művészek közkedvelt célpontja is. Harimi Star Guardian Namija elképesztően részletes kidolgozást kapott, igazából már csak a képesség dizájn hiányzik belőle.

Harimi elkészítette Star Guardian Nami splash artját, egy ikont neki, teljes karakter modellt, valamint betöltőképernyő fotót is, sőt még egy petet is adott neki, hiszen minden Csillagőrzőnek van egy állatkája.

A művész több mint féltucat rajzot publikált az alkotásáról, ezeket a galériában böngészhetitek végig, amit a fenti, első képre kattintva nyithattok meg.

Nektek milyen skinre fáj most a fogatok?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Galéria

Kövess Minket!