Ha a Riot nem, majd a közösség - Skin koncepciók a hősöknek, akik 4,5 éve várnak újra

A dzsungel és a középső ösvény egy-egy elfeledett szörnyetege nagyobb törődést kap a rajongóktól, mint a Riottól.

A League of Legends mára egy gigászi játék lett, és most nem népszerűségéről szeretnék beszélni, hanem arról a világról, amit a Riot Games megteremtett. Runeterra egyre nagyobb területéről rengeteg fajt képviselő karakter lépett már be a Szurdokba, így év végére pedig főleg megnyomta ezt a Riot, hiszen november közepén kiadták Sennát, azóta Aphelios is megjelent PBE-n, valamint már elhintették Settet is, akinek a neve még változhat.

A sok karakter azonban egyre több és több munkával jár a fejlesztőknek, időnként pedig akadnak olyanok, akik akár hosszú évekig nem kapnak semmilyen törődést. Ez valamelyest balance változtatások terén is igaz lehet, de mi most első sorban skinekre gondolunk. Hiába érkezik a játékba kéthetente 3-4-5 skin, vagy időnként 12, vannak olyan hősök, akiknek ez csak egy vágyálom. Mondjuk úgy 1680 napja vágyálom, Skarner és Xerath ugyanis ekkor kaptak utoljára új kinézetet. Mindkettejük a Guardian of the Sands család részeként gazdagodott egy-egy bőrrel még 2015 tavaszán. Természetesen nemcsak a skinekről szól a játék, de akinek jött már a mainjére egy elég jó új hacuka, az tudja, hogy milyen apró öröm ez.

Skarner és Xerath köztudottan nem a legnépszerűbb karakterek, ahogy Shaco sem, az ördögi viccmester viszont nemrég kapott egy elég jó felszerelést, szóval az ügy nincs veszve. Jöjjön néhány rajongói koncepció, amiket szívesen látnánk a két karakteren.

Xerath

Cryocore Xerath

Dark Star Xerath


Mecha Xerath

Void Xerath

További ötletek:

Skarner

Droid Skarner

Dragon Skarner

Hot Rod Skarner

Ez nem a legkidolgozottabb koncepció, a Csatagép Skarner vonalát azonban elég jól viszi tovább, továbbá Blitznek is van már egy Hot Rod skinje.

Riot Skarner

Radscorpian Skarner

Jól látható, hogy van bőven anyag, amiből meríthetne ihletet a Riot Games, bár valószínűleg nekik is van betárazva néhány skin ötlet. Azonban nem csak komoly skinek léteznek a világon, fun kinézeteket is megnéznénk rájuk szívesen, például Skarnerre én simán el tudok képzelni egy álmodozó, vidám rák skint, aki szeretne skorpió lenni, ezért a fullánk egy hozzákötözött bot például. Ugyanígy lehetne Xerath akár vattacukorból.

Kíváncsian várjuk, hogy ez a két karakter kap-e valamit a következő valamivel több mint 1 évben, vagy hagyja a Riot Games, hogy megnyissák a 2000 napos karakterek klubját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!