Galakrond's Awakening: megvan az új Solo Adventure rajtjának dátuma?

Galakrond's Awakening: megvan az új Solo Adventure rajtjának dátuma?

Az új Solo Adventure nagyon hamar megbolygathatja majd az új kiegészítő, a Descent of Dragons metáját.

A Descent of Dragons 140 új lapjához még 35 csatlakozik, ha az utolsó szárnyát is kiütöttük a Galakrond's Awakening Solo Adventure-nek. Az egyszemélyes kaland megjelenési dátumáról már terjednek a pletykák, vessünk is egy pillantást arra, hogy mennyire lehet jó, ha tényleg januárban megjelenik az első szárnya az egyszemélyes kalandnak!

Ha hihetünk a leaknek, akkor a Galakrond's Awakening első szárnya 2020. január 21-én, helyi idős szerint 19:00-kor nyílik majd meg. A hagyományokhoz hasonlóan akár rögtön a második winget is megkaphatjuk az elsővel együtt, így rögtön egy tucatnyi új lapot húzhatunk be az Adventure-ből. A szárnyak nagy valószínűséggel 700 aranyba kerülnek majd egyenként, kivéve az elsőt, amit az eddigi tapasztalatok alapján ingyenesen kipörgethetünk.

Az utolsó Solo Adventure, ami Rankedben is játszható lapokat tartalmazott, már közel három éve jelent meg. Ez volt a One Night in Karazhan, ami lezárt egy korszakot és megnyitotta a "három nagy kiegészítő és semmi más / év" kapuit. Furcsa, hogy kicsit több mint egy hónappal a Descent of Dragons után rögtön felpezsdítik a Galakrondokkal és sidequestekkel felfrissített metát. Ennyi idő általában nem elég ahhoz, hogy a casual és profi játékosok megtalálják azokat a deckeket, amik hosszútávon is hatékonyak és eredményesek lehetnek.

A Blizzard is elárulta, hogy szeretnék két kiegészítő között is új lapokkal, esetleg buffokkal / nerfekkel izgalmasabbá tenni a Standard és Wild metát, de kicsit elhamarkodottnak tűnik a Galakrond's Awakening elindítása. Egyelőre nem tudjuk, hogy a Solo Adventure-ből megszerezhető lapok mennyire lesznek közel erősségben a DoD legjobb kártyáihoz, de a Wild lapok visszaállítása óta tudjuk, hogy alapból egy jó ötlet is könnyedén elcsúszhat egyetlen lapon.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!