Titokzatos képeket küldött emailben a Riot az új hős képességeiről

Titokzatos képeket küldött emailben a Riot az új hős képességeiről

A Riot ismét elhúzta előttünk a mézesmadzagot. A jelek arra utalnak, hogy nem kell sokat várnunk az új hős bejelentéséig.

December 11-én élesedik a szervereken a 9.24-es patch, ami a tucatnyi balance változtatás mellett beemeli a játékba Apheliost, a legújabb ADC hőst. Senna után újabb karakter borzolhatja a kedélyeket az alsó ösvényen, aminek örülhetnek azok a játékosok, akik szeretik a komplex és nehezen elsajátítható mechanikákat. Hiába gördülnek le folyamatosan a gyártószalagról az újabb és újabb hősök, nem pihennek a Riot fejlesztői, ugyanis már Aphelios utánra terveznek. Már lassan két hete, hogy fény derült az új hős nevére, azonban eddig nem sokat tudtunk Settről és a képességeiről. Ezért is nagy szó, hogy a Riot még Aphelios előtt kidobott négy teaser képet, amik röviden illusztrálják mire is lesz majd képes a "juggernaut".

Q - Fist, Meet Face

W - Try to Block That (fordítás)

E - Bust'em Up

R - Let's Give'em a Show

A rajzok és hozzájuk tartozó szlogenek alapján leszűrhetjük, hogy egy valódi fighter, azaz harcos hős csatlakozhat az Idézők Szurdokához. Hogy mit tud majd Sett Cho'gath ellen és mekkora pofont is tud lekeverni Garennek, az egyelőre a jövő zenéje, de az emailben küldött képek alapján nagyon közelre tehetjük a hivatalos bejelentést.

A Riot valószínű megvárja, amíg az Aphelios körüli hype kicsit alábbhagy és utána dobja majd be Settet a rajongók közé. Egy igazi topos, fighter, bruiser karakterre már nagy szüksége van a LoL-nak, ugyanis ezt a pozíciót kicsit elhanyagolta mostanában a fejlesztőcsapat. Ha figyeljük a metát, akkor megállapíthatjuk, hogy 2017. augusztus 23-ig kell visszamennünk az időben, hogy megtaláljuk azt a hőst, aki legnagyobb részben topon fejtette és fejti ki mai napig a hatását. Ornn megjelenése óta már eltelt egy "kis" idő, ezért a top mainek örülhetnek, mert a következő hetekben biztosan többet tudunk majd meg Settről.

A Surrenderat20 forrásai alapján érkezik majd egy új kinyitható item is, amit a Sett's Calling Cardra keresztelt a Riot. Ezt 2020. január 14-től nyithatjuk majd ki, ami nagy valószínűséggel Sett megjelenésének dátuma is egyben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!