A mouz borította az Intel Grand Slamet, már 5 csapat harcol az 1 millió dollárért

A mouz borította az Intel Grand Slamet, már 5 csapat harcol az 1 millió dollárért

Immáron 5 csapat küzd az Intel Grand Slam harmadik szezonjának versenyében.

Legfrissebb résztvevőként a Mouzesports érkezett az ESL Pro League 10 győzelmével ezzel megakadályozta, hogy akár az Astralis vagy a Fnatic megkezdje a menetelését az esetleges 2 győzelemmel. Jelen pillanatban tehát a Mouz, Astralis, Fnatic, Evil Geniuses és a Liquid küzd 1-1 győzelemmel az 1 millió dollárért.

A Mouz most Dániában, Odense városában mutatta be, hogy miért ők nyerték a legutóbbi Ázsiai versenyt Kínában. Győztesként került ki mind az Astralis, Evil Geniuses és a Fnatic elleni döntőből is egy hosszas közép teljesítmény után. Az eddigi ötIGS S3 verseny alatt öt különböző csapat emelte magasba a trófeát ami azt jelenti, hogy az idei versenyeken nem sokat haladt előre a Grand Slam.

A szabályok megváltoztak,a Liquid 63 napos IGS S2 maratonfutása után így annak a csapatnak mely szeretné megnyerni az IGS-t most már 10 versenyen belül legalább 4-et meg kell nyernie, illetve ezen belül az egyiknek egy Master Championshipnek kell lennie melyek a legközelebb a 2020-ban rendezendő IEM Katowice vagy ESL One Köln és vagy bármely ESL vagy DreamHack által rendezett Major.

Ha egyetlen csapatnak se jönne össze a győzelem a meghatározott kereten belül, akkor a szabály szintén változik és egy csapatnak 6 versenyt kell megnyernie a 10-ből, hogy elnyerjék az Intel Grand Slam fődíját az 1.000.000 dollárt.

Jelen pillanatban így néz ki az Intel Gramd Slam eredménytáblája:

IEM Chicago - Liquid
ESL One New York - Evil Geniuses
DreamHack Masters Malmö - fnatic
IEM Beijing - Astralis
ESL Pro League Season 10 Finals - mousesports
IEM Katowice 2020 - Február 25. -Március 1.
ESL One Cologne 2020 - Július 6. -12.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!