Ha a játékban nem is, a valóságban még átélheted a LoL Snowdown hangulatot

Ha a játékban nem is, a valóságban még átélheted a LoL Snowdown hangulatot

Új termékek érkeztek a League of Legends hivatalos merch shopjába.

Ha valaki ízig-vérig LoL-os cuccokra vágyik, akkor általában három-négy opció közül választhat; vagy körbenéz a magyar gamer és geek boltok kínálatában, vagy kilátogat egy gaming expóra és az oda kiköltöző árusoktól szerez be ezt-azt, netán felmegy külföldi webáruházakra, ahol jóval olcsóbban szerezhetünk hol hivatalos, hol kevésbé hivatalos LoL merch cuccokat általában hosszabb szállítási idővel, vagy pedig felkeresi a Riot Games hivatalos store-ját, ahonnan garantáltan hivatalos, minőségi kiegészítőket rendelhet.

A Riot Games boltja már jó ideje üzemel, és bizony akad rajta rengeteg olyan cucc, amire minden LoL játékos nyála kicsordul. Sajnos a fejlesztő néhány héttel ezelőtt bejelentette, hogy az ünnepi Snowdown esemény idén kimarad, a pálya sem lesz havas, helyette érkezik a Dawnbringer és Nightbringer event.

A Store új termékei azonban némiképp elhozzák a Snowdown hangulatot, most már ugyanis rendelhető Winter Wonder Sorakas egérpad, valamint az új Sugar Rush és korábbi Snowdown skinek poszterei. Tibbers plüss és egy különleges Braum, valamint Evelynn szobor is bezsebelhető már DJ Sona valódi bakelit lemezei mellett. A legújabb kollekció darabjait megtekinthetitek a galériában a lenti képre kattintva.

Az új cuccok ITT vásárolhatóak meg.

Ti lecsaptok valamire az új kínálatból?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Galéria

Kövess Minket!