Ne lepődjetek meg, ha rövid időn belül Astralis vagy fnatic skinekben támadnak majd a T-k

Ne lepődjetek meg, ha rövid időn belül Astralis vagy fnatic skinekben támadnak majd a T-k

Ti vennétek FaZe, Astralis vagy akár ENCE skineket?

Lehet ekézni a Shattered Web karakterkinézetit, hiszen valóban sok gondot tudnak okozni, de az biztos, hogy végre elkészült az operation, amire már két éve vártunk. Új matricák, új skinek, új küldetések és a Valve legnagyobb dobása a kesztyűk óta, új karakterkinézetek.

Elképesztően jól néz ki az összes Agent skin, és az áruk sincs az egekben, még a piros skinek is olcsóbbak, mint maga az operation pass. Ami viszont garantáltan a következő évtized üzlete lenne és rengeteg pénzt eredményezne a kereskedőknek, a Valve-nak és a csapatoknak is, az két modder, firexstudio és B.T.Daniel ötlete.

Nem győzöm hangsúlyozni, egyelőre csak egy modról van szó, de a csapatlogós pulcsik, kabátok már így is rettentően jól néznek ki a karaktereken. Arról pedig nem is beszélve, hogy a külcsínen túl mekkora pénz rejlik az ötletben, különösen akkor, ha a Valve megvalósítaná a két srác ötletét, és a csapatok szponzorai is helyet kapnának a skineken.

Mi játékosok pedig ezzel is támogathatnánk kedvenc csapatunkat vagy csapatainkat, hiszen ki ne akarná, hogy az alap CT karakter helyett egy FaZe, Astralis, G2, Na'Vi vagy éppen MiBR kabátos FBI ügynökkel osszuk a fejeseket Nuke-on. Őszintén meg lennénk lepve ha erre nem harapna rá a Valve, de persze az is lehet, hogy már készülnek is a skinek főhadiszálláson. Elvégre ne felejtsük el, hogy egy források szerint 2020 első Major versenyéig még kapunk egy nagy, sok újdonságot tartalmazó frissítést. Egyelőre csak annyi a dolgunk, hogy ezt kivárjuk.

Érdemes egyébként AREZ csatornáján szétnézni, pár nappal ezelőtt közzétett egy hasonló videót, amiben CS:GO-hoz köthető influenszerek skinejit mutatta meg. Bármennyire is vicces lenne Anomaly és Papanomaly skinnel játszani, én személy szerint kétlem, hogy a Valve valaha is megfontolná az ötletet, ellentétben a csapatokat támogató skinekkel.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!