A Left 4 Dead lehet a következő VR játék a Valve-nál?

A Left 4 Dead lehet a következő VR játék a Valve-nál?

A kiadó három VR játékot ígért, ebből az elsőt már bemutatták, de most egyesek úgy tudják a Left 4 Dead következik.

Már a Half Life bejelentése is felrázta a közösséget, és most belsős információkra alapozva az is kiderült, hogy ez még csak a kezdet volt. A Left 4 Dead VR ugyanis szintén készülőben van a cégnél. Egy tweet árulkodik erről, hogy bizony a zombis kaland már a virtuális valóságot készül meghódítani. Hozzátartozik a sztorihoz, hogy a korábbi, HL: Alyxról is idő előtt rántották le a leplet, és bizony akkor nem tévedtek, így most is érdemes odafigyelni a mondandójukra.

Néhány héttel ezelőtt már beindult már a pletyka az új címről, hiszen kódrészlet foszlányokat találtak néhány frissítésben az adatbányászok.

Egyelőre ez még nem bizonyíték persze így sem, de mivel alapból benne volt a levegőben egy esetleges L4D folytatás, ezért nem elképzelhetetlen, hogy inkább ezt a művet is VR-ra költöztetik. A zombiapokalipszisről szóló játék 2008-ban jelent meg, majd egy évre rá megkapta a második epizódot, és az azóta eltelt 10 év alatt szinte folyamatosan kérlelte a közösséget a Valve-ot egy újabb rész elkészítésére.

Ha nem is olyan formában, mint azt a legtöbbünk szeretné, de van rá esély, hogy végül meg is kapjuk a várva várt zombihentelés újabb fejezetét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!