A Riot Forge megmutatta min dolgozik éppen - Egyből mindenki találgatni kezdett

A Riot Forge mutatott nekünk pár képet a készülő játékáról és persze egyből beindult az internet fantáziája.

A Riot még októberben ledobta az atomot, mikor bejelentették, hogy gyakorlatilag minden játékstílusban kihoznak egy-egy címet. Akkor elég sok mindent elárultak, de azért tudtuk, hogy maradt még a tarsolyukban muníció vélhetően. Azóta túl vagyunk két Legends of Runeterra tesztidőszakon, sőt nemrég egy olyan bejelentés is érkezett, hogy jön a Riot Forge, ami egy olyan játékstúdió lesz, amiben a Riotosok együtt dolgoznak majd más fejlesztőkkel.

Ez nagyjából azt jelenti, hogy innen is kapunk majd játékokat, sőt olyanok is előkerülnek majd, amiről eddig szó sem volt. A pletykák szerint a holnaputáni Game Awards show keretein belül jön az első Riot Forge játék, a kérdés csak az, hogy mégis micsoda. Ezzel kapcsolatban a stúdió tegnap éjjel négy képet tett közzé a Twitterén

Persze a találgatások percek alatt megindultak, hiszen vélhetően az első kép Zaun, a második Bilgewater, a harmadik Freljord, míg a negyedik Piltover. Ez pedig arra enged következtetni, hogy egy olyan világú játék érkezik, ahol ezeket járhatjuk be. Erre első blikkre az RPG vagy méginkább az MMORPG jut a játékosok eszébe és sokan osztják is ezt a véleményt. Persze bőven benne van, hogy a mobilos platfromert jelentik majd be, ahol ugyanúgy lehetnek ezek a hátterek. 

Egyelőre pontosat nem tudunk, csak annyit, hogy a fenti alkotások alá azt írták, hogy "Runeterra világában végtelen lehetőségek várnak arra, hogy felfedezd őket. Mi erre haladunk...". Az tuti, hogy péntek hajnalban okosabbak leszünk majd és talán kiderül, hogy miről is van itt szó.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!