Hivatalosan is bemutatták a Resident Evil 3 remake-t, és lesz benne multiplayer!

Hivatalosan is bemutatták a Resident Evil 3 remake-t, és lesz benne multiplayer!

Végre kiadták az első trailert, ami ütősre sikeredett, és kiderült, hogy április 3-án érkezik a játék.

Annak ellenére, hogy korábban már a PlayStation Store-on keresztül szivárgott ki információ a meglétéről, hivatalosan csak december 10-én debütált a Resident Evil 3 remake bemutató trailere.

A bejelentés révén az is kiderült, hogy a Capcom spin-off terve, a Project Resistance tulajdonképpen a Resident Evil 3 multiplayer módja lesz. Így ezt szimplán Resident Evil Resistance-nak nevezték el. Ha lehet hinni a híreknek, akkor ez 4v1 co-op játékmódot takar, melyben néhány túlélővel kell átvészelnünk a meccset a csapdák és szörnyek ellen.

A játék csak úgy, mint a második rész felújított változata esetében, a 3 is ráncfelvarráson esett át. A sztori és a helyszín ugyanaz marad, de új kameranézeteket, irányítást és külsőt kapunk, Mr X. helyett azonban most Nemesis igyekszik a frászt hozni ránk:

Jó hír vagy sem, de lesz belőle collector's edition, viszont egyelőre csak Észak-Amerikában lesz elérhető. Viszont aki ezt választja kap egy Jill szobrot, egy művészi rajzokkal megspékelt könyvet, és a játék soundtrackjét. Éppen ezért megkérik az árát, egy ilyen kiadásért 179 dollárt kell kicsengetni.

A Resident Evil 3 Remake 2020 április 3-án érkezik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!