Nem vicc, Battle Royale móddal turbózzák fel a Forza Horizon 4-et is!

Nem vicc, Battle Royale móddal turbózzák fel a Forza Horizon 4-et is!

Ha még hiányzott valami idén számodra a gaming világból, akkor biztosan nem ez, viszont a fejlesztők komolyan gondolták, The Eliminator névre hallgató játékmódban 72 autós küzdhet meg az utolsó helyért, ami itt most elsőséget jelent.

Nem csalás, nem ámítás, a Forza Horizon 4 is megkapja a saját éhezők viadala pályáját, az ingyenesen érkező The Eliminator játékmódban 72 játékos vehet részt egy arénában, és a cél: utoljára talpon, jobban mondva ép gumiabroncsokon maradni. Mindenki egy 1965-ös Mini Cooperrel kezd, viszont ezt folyamatosan fejleszteni lehet a pályán található különböző droppokkal, valamint az ellenfelek legyőzésével. Bárkihez közel érve egy dudaszóval kihívhatjuk egy mini-versenyre, ilyenkor megjelenik egy célvonal, amit a másik előtt kell elérnünk a győzelem érdekében. Persze ezt a többi versenyző is látja, ezért belekontárkodhat, utunkat állhatja vagy szimplán kilökhet. Ha viszont sikerül először nekünk áthaladni a célon, az ellenfelünk kiesik, a mi verdánk pedig egy fokkal jobb lesz. Az izgalmat fokozza a folyamatosan szűkülő kör, mivel egyre kisebb terület áll majd rendelkezésre a futamok lebonyolítására.

Az Eliminator frissítés december 12-én élesedik, és további újdonságokat is hoz, mivel kapunk még pár autót is mellé, ha teljesítjük a küldetést: 1970 Mercury Cougar Eliminator, 2008 Renault Mégane R26 R, és a 2016 Porsche 911 GT3 RS Pre-Order Edition.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!