Taktikai lövölde, klasszikus RPG és magyar platformer - Ingyen játékok a hétvégére!

Taktikai lövölde, klasszikus RPG és magyar platformer - Ingyen játékok a hétvégére!

Több stílus kedvelői is találnak maguknak ingyenes játékot ezen a hétvégén.

Már az iskolák és a munkahelyek is egyfajta takarékon működnek, lélekben már mindenki a karácsonyt és a pihenést várja. És bár mindig a család az első, hogyan máshogy lehetne egy jót pihenni, ha nem ingyenes játékokkal? Ezekből pedig szerencsére akad bőven, nézzük, hogy melyik címekre érdemes most figyelni.

Wasteland 2: Director's Cut

Bármennyire is szeretjük a modern Fallout játékokat (nem, Fallout 76 hess innen, rád ez nem igaz) azért abban minden posztapokaliptikus túlélő kiegyezik, hogy jó lenne egy a klasszikus részeket idéző Fallout epizód. Van egy jó hírem, ez a játék már létezik, csak Wasteland 2-nek hívják. A 2014-ben megjelent szerepejáték pontosan azt nyújtja, amit a régi, klasszikus RPG-k, csak modern tálalásban. Izgalmas sztori és világ, zseniális harcrendszer, összetett csapat és karaktermenedzselés, és mindez most ingyenes.

Tegnap ugyanis elindult a GoG téli vására, ahol nem csak jócskán olcsóbban húzhatunk be remek játékokat, de a Wasteland 2: Director's Cut kiadását is megkapjuk, ingyen. Nincs más dolgotok, mint a gog.com-on bejelentkezni a profilotokba, a főoldalon megkeresni a Wasteland 2 bannert és hozzáadni a játékot a könyvtáratokhoz.

Insurgency: Sandstorm

Napra pontosan ma ünnepli első születésnapját az Insurgency: Sandstorm, az FPS, ami sokkal nagyobb kihívást nyújt, mint egy mezei lövölde, de mégis akciódús és élvezhető. Ellentétben más játékokkal, itt a játék fontos részét képezi a taktika, a csapatmunka, a pontos, precíz mozgás, a lövés megtanulása, hiszen az Insurgency mindig is arról volt híres, hogy olyan közel hozza az FPS játékok élményét a realizmushoz, amennyire csak teheti, úgy, hogy az ne menjen a játékélmény rovására. December 17-ig ingyenesen játszhatunk most a programmal, ha pedig megtetszik, akkor most 50%-os leárazással, mindössze 15 euróért zsebelhetjük be.

WarriOrb: Prologue

Magyar fejlesztésű játékoknak mindig örülünk, én személy szerint a platformer stílust is nagyon kedvelem, a Warriorb pedig pontosan ez. Egy magyarok által fejlesztett platformer játék, amiben egy rejtélyes gömbtestbe zárt démont kell terelgetnünk az elképesztően szép pályákon. A játék még fejlesztés alatt áll, de megjelent Steamen a WarriOrb: Prologue, ami, ha úgy tetszik, egy demó. Ezzel ingyenes kipróbálhatjuk a játékot, ha pedig megtetszik, akkor kívánságlistánkra is tehetjük a játékot, ami jelen állás szerint 2020 első negyedében jelenik majd meg.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!