"A Liquid úgy tolja Infernót, ahogy senki más" - Dupreeh gondolatok a Blastról

A Liquid és az Astralis Blast Pro elődöntő igencsak parázsra sikerült, dupreeh el is mondta miért lett olyan szoros az egész párharc.

Tegnap az Astralisnak sikerült behúznia az elődöntőt a Luquid csapata ellen. Az eredmény 2-0 lett, de a játék képen ennél egy sokkal szorosabb párharcot mutatott. Ezzel kapcsolatban a dánok legjobbja, dupreeh mondott pár szót. A veterán játékos elmondta, hogy bizony nagyon sok nehéz döntést kell egy-egy meccsen meghozni és az Infernon a Liquid igencsak kellemetlen ellenfél.

"Mikor az állás egyenlő és tudod, hogy szitu van, akkor jöhet a forcebuy. Ezek a körök iszonyatosan fontosak. Ezen a meccsen nekünk is muszáj volt ezt meglépni. Ha megvan a kör, akkor sokkal jobb pénzügyi helyzetben kerültök és ezzel együtt az ellenfél morálját is le lehet tolni elég rendesen."

Viszont még itt sem került zsebbe a meccs, hiszen a Liquid játékstílusa rendesen bekavart a Dánoknak.

"Olyan stílusban játszottak, ami nekünk nagyon nem fekszik. Folyamatosan jöttek a passzív B körök és mikor mi is azt hívtuk, akkor mindig számítottunk rá, hogy legalább egy ember ott véd majd, de erről szó se volt. Tökéletesen használták a füstöket és persze a többi gránát is mindig jó helyen landolt és egyszerűen iszonyatosan jól nyomják a retake helyzeteket. Ezzel pedig elérik azt, hogy iszonyatosan szorult helyzetbe kerülünk. Egyszerűen nem tudunk nyerni ellenük Infernón és ez ellen még sokat nem is tudunk tenni, mert a többi csapat nem így tolja."

Persze Dupreeh 33-szor volt eredményes, ezzel pedig ugyan nehezen, de a 2-0 is meglett. 

"Amikor 33 ellenfelet tudsz leszedni, akkor aközül sok az öledbe hullik, beesnek könnyű frag-ek és persze egy-egy forgatás során is meglpehetsz pár embert. Magisk és device entry-jei az én statomnál is sokkal fontosabbak voltak, szerintem csak ezek miatt tudtam ilyen jó eredményt hozni. Rájátszhattam a forgatásokra és persze elkaphattam olyanokat is, akik nem tudtak mindenfelé figyelni. Ma nekem valami nagyon klappolt."

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!