Hirdetés

"A Liquid úgy tolja Infernót, ahogy senki más" - Dupreeh gondolatok a Blastról

A Liquid és az Astralis Blast Pro elődöntő igencsak parázsra sikerült, dupreeh el is mondta miért lett olyan szoros az egész párharc.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Út a CS:GO Legendákhoz

CSGO - ESL One Köln - G2 vs. Heroic

Hirdetés

Tegnap az Astralisnak sikerült behúznia az elődöntőt a Luquid csapata ellen. Az eredmény 2-0 lett, de a játék képen ennél egy sokkal szorosabb párharcot mutatott. Ezzel kapcsolatban a dánok legjobbja, dupreeh mondott pár szót. A veterán játékos elmondta, hogy bizony nagyon sok nehéz döntést kell egy-egy meccsen meghozni és az Infernon a Liquid igencsak kellemetlen ellenfél.

"Mikor az állás egyenlő és tudod, hogy szitu van, akkor jöhet a forcebuy. Ezek a körök iszonyatosan fontosak. Ezen a meccsen nekünk is muszáj volt ezt meglépni. Ha megvan a kör, akkor sokkal jobb pénzügyi helyzetben kerültök és ezzel együtt az ellenfél morálját is le lehet tolni elég rendesen."

Viszont még itt sem került zsebbe a meccs, hiszen a Liquid játékstílusa rendesen bekavart a Dánoknak.

"Olyan stílusban játszottak, ami nekünk nagyon nem fekszik. Folyamatosan jöttek a passzív B körök és mikor mi is azt hívtuk, akkor mindig számítottunk rá, hogy legalább egy ember ott véd majd, de erről szó se volt. Tökéletesen használták a füstöket és persze a többi gránát is mindig jó helyen landolt és egyszerűen iszonyatosan jól nyomják a retake helyzeteket. Ezzel pedig elérik azt, hogy iszonyatosan szorult helyzetbe kerülünk. Egyszerűen nem tudunk nyerni ellenük Infernón és ez ellen még sokat nem is tudunk tenni, mert a többi csapat nem így tolja."

Persze Dupreeh 33-szor volt eredményes, ezzel pedig ugyan nehezen, de a 2-0 is meglett. 

"Amikor 33 ellenfelet tudsz leszedni, akkor aközül sok az öledbe hullik, beesnek könnyű frag-ek és persze egy-egy forgatás során is meglpehetsz pár embert. Magisk és device entry-jei az én statomnál is sokkal fontosabbak voltak, szerintem csak ezek miatt tudtam ilyen jó eredményt hozni. Rájátszhattam a forgatásokra és persze elkaphattam olyanokat is, akik nem tudtak mindenfelé figyelni. Ma nekem valami nagyon klappolt."

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés