Ez nem rajongói mod: hivatalosan bekerült Baby Yoda a Sims 4-be

Ez nem rajongói mod: hivatalosan bekerült Baby Yoda a Sims 4-be

Nem kellett sokat várni, a cukiságfaktort kimaxolta a Sims 4.

A cég mindent megtesz a rajongókért. Ez is lehetne a mottója az EA / Maxis legutóbbi akciójának, amikor meglovagolták a Mandalorian által gerjesztett "Baby Yoda" hullámokat és megvásárolható tárgyként megrajzolták az utóbbi hónapok legcukibb karakterét. Irány a Sims 4 és fedezzétek fel a legújabb "The Child Statue"-t!

Mindössze 504 simoleonért megvásárolható a Baby Yoda, a Mandalorian sorozatból ismerős 50 éves gyermek replikája. Erre a húzásra senki sem számított, ugyanis a hivatalos patch notes leírásban sem szerepel a szobor. A Maxis előkarácsonyi ajándékáért nem kell mást tenni, mint letölteni a legutóbbi frissítést, majd ellátogatni a játékon belül a "build/buy" módba és ott szétnézni a "sculptures" kategóriában. Aki nem szeretne ennyit bajlódni a kattintgatásokkal, annak elég csak beírni a keresőbe, hogy "Baby Yoda" és máris feldobja a játék a szobrot.

Egyelőre játszható karakterként még nem került be a Sims 4-be sem a Mandalorian, sem a Baby Yoda, de a modderek biztosan dolgoznak már azon, hogy mindenki örökbe fogadhassa Mandoval a védelmezett gyermeket.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!