Ne maradj le róla: már most 2, hamarosan még 12 ingyenes játék vár ránk

Ne maradj le róla: már most 2, hamarosan még 12 ingyenes játék vár ránk

Jövő héten indul a "12 Days of Free Games" az Epic Games Store őrült ajándékozási hulláma.

Nem szórakozik az Epic Games Store, ugyanis 12 napon keresztül zúdítja majd a felhasználókra az ingyenes játékokat. Már nem kell sokat várni és elindul a "12 Day of Free Games" névre keresztelt ünnepi kavalkád, de addig is van miért ellátogatni az EGS-re. Hatalmas akciókkal készültek a Game Awardsra, sőt ingyen behúzható limitált ideig két játék is!

The Wolf Among Us

A Game Awardson hivatalosan is megérkezett a The Wolf Among Us 2 bejelentő videója, de azokra is gondolt az Epic Games, akik még nem játszottak az első résszel. A Telltale Games epizodikus, interaktív dark-fantasyjét december 19-ig lehet hozzáadni a könyvtárunkhoz, ahol örökre megmarad.

The Escapists

A TWaU mellett a The Escapistsért sem kell kicsengetnünk egyetlen forintot sem, december 19-ig teljesen ingyen szökhetünk meg a pixelekből épített börtönökből. Hat nehézségi szinten, azaz hat börtönön kell átverekednünk magunkat, hogy elégedetten állhassunk fel a székünkből. 

A fenti ingyenesen letölthető játékok mellé még 12 érkezik az Epic Games jóvoltából, azonban erre még december 19-ig várni kell, ugyanis onnan indul majd el a "12 Days of Free Games" akció. Addig is pörögnek a Game Awards legjobbjait felvonultató leárazások, amiken a Controlt, az Outer Worldst és más izgalmas címeket lehet jelentős kedvezményekkel behúzni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!