Tarolt a League  of Legends a 2019-es The Game Awards díjkiosztó gáláján

Tarolt a League of Legends a 2019-es The Game Awards díjkiosztó gáláján

Hat kategóriából négyben is a LoL, vagy ahhoz kapcsolódó személyek nyertek.

Magyar idő szerint december 13-án hajnalban lezajlott a 2019-es The Game Awards, ahol a Riot Forge bejelentette két új játékát, ami tovább bővíti a League of Legends univerzumát. A CONV/RGENCE: A League of Legends Story és a Ruined King: A League of Legends Story első részleteiről és a két videóelőzetesről mi is beszámoltunk.

Természetesen nem csak az új bejelentésekről szólt az este, ugyanis több kategóriában is átadták a díjakat, amiből hat kifejezetten az e-sportokkal volt kapcsolatos. A díjátadón tarolt a Riot Games jelenlegi egyetlen játéka, mindössze két kategóriában maradt csak alul.

  • Legjobb e-sport játék - League of Legends
  • Legjobb e-sport edző - Danny "Zonix" Sørensen (Astralis, Counter-Strike: Global Offensive)
  • Legjobb e-sport esemény - 2019-es League of Legends világbajnokság
  • Legjobb e-sport házigazda (host) - Eefje "Sjokz" Depoortere
  • Legjobb e-sport csapat - G2 Esports (League of Legends)
  • Legjobb e-sport játékos - Kyle "Bugha" Giersdorf (Fortnite)

A LoL rajongói- és játékosbázisa hatalmas, ami annak fényében elképesztően nagy dolog, hogy a játék idén ünnepelte hivatalos megjelenésének 10. évfordulóját. A MOBA műfaj koronázatlan királya folyamatosan képes megújulni, azonban a jövőben érdemes lesz követni a Riot Games más projektjeit is, legyen szó kártyajátékról (Legends of Runeterra), verekedős játékról, vagy belsőnézetes lövöldéről. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a Riot Forge égisze alatt további LoL-os játékokra lehet számítani a közeljövőben, így jó esély van arra, hogy az e-sport kategóriákon túl is diadalmaskodhatnak a LoL hőseinek főszereplésével készült címek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.