Hirdetés

Tarolt a League of Legends a 2019-es The Game Awards díjkiosztó gáláján

Hat kategóriából négyben is a LoL, vagy ahhoz kapcsolódó személyek nyertek.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Út a CS:GO Legendákhoz

CSGO - ESL One Köln - G2 vs. Heroic

Hirdetés

Magyar idő szerint december 13-án hajnalban lezajlott a 2019-es The Game Awards, ahol a Riot Forge bejelentette két új játékát, ami tovább bővíti a League of Legends univerzumát. A CONV/RGENCE: A League of Legends Story és a Ruined King: A League of Legends Story első részleteiről és a két videóelőzetesről mi is beszámoltunk.

Természetesen nem csak az új bejelentésekről szólt az este, ugyanis több kategóriában is átadták a díjakat, amiből hat kifejezetten az e-sportokkal volt kapcsolatos. A díjátadón tarolt a Riot Games jelenlegi egyetlen játéka, mindössze két kategóriában maradt csak alul.

 • Legjobb e-sport játék - League of Legends
 • Legjobb e-sport edző - Danny "Zonix" Sørensen (Astralis, Counter-Strike: Global Offensive)
 • Legjobb e-sport esemény - 2019-es League of Legends világbajnokság
 • Legjobb e-sport házigazda (host) - Eefje "Sjokz" Depoortere
 • Legjobb e-sport csapat - G2 Esports (League of Legends)
 • Legjobb e-sport játékos - Kyle "Bugha" Giersdorf (Fortnite)

A LoL rajongói- és játékosbázisa hatalmas, ami annak fényében elképesztően nagy dolog, hogy a játék idén ünnepelte hivatalos megjelenésének 10. évfordulóját. A MOBA műfaj koronázatlan királya folyamatosan képes megújulni, azonban a jövőben érdemes lesz követni a Riot Games más projektjeit is, legyen szó kártyajátékról (Legends of Runeterra), verekedős játékról, vagy belsőnézetes lövöldéről. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a Riot Forge égisze alatt további LoL-os játékokra lehet számítani a közeljövőben, így jó esély van arra, hogy az e-sport kategóriákon túl is diadalmaskodhatnak a LoL hőseinek főszereplésével készült címek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
4 db hozzászólás
 • Tundererdo 9 hónapja
  Legjobb tudomásom szerint az FPX a legjobb csapat miután legyőzték a döntőben a G2t és világbajnokok lettek. Vagy itt mi alapján döntöttek hogy legjobb? Ők segìtették át legtöbb idős nénit zebrán vagy ők naponta nem háromszor hanem négyszet mostak fogat és minden este 7:59kor már ágyban voltak kész házifeladattal? Vagy közönség őket szavazta meg a valóvilla győztesének? Érdekelne milyen díj ez mert kicsit mókásan hat
  0 1 Válasz
  • Loemifar 9 hónapja Tundererdo
   Két splitet nyertek EU-ban, nyertek egy MSI-t és VB 2-ak lettek. Emellett náluk van Caps és Perkz, akik valódi legendái a LoL-nak. (Egyébként közönségszavazatok döntöttek.)
   0 0 Válasz
  • Dante 9 hónapja Tundererdo
   Loemifar pontosan leírta mi a helyzet. Mindent megnyertek 2019-ben, csak a VB-t nem. A Te eszme futtatásod alapján igazából a SPY lett a második a VB-n mert ők legalább 1x legyőzték az FPX-et a csoportkörben. 8) De a RGE még az LEC-ben 3:0-ra megverte a SPY-t tehát akkor RGE a második? Hihetetlen mik nem vannak.
   0 0 Válasz
 • Tundererdo 9 hónapja
  Áh értem kamutrófea. Vagy jövőre meg se kell rendezni vbt csak odaadni Nekik a serleget. A legenda szó kicsit túlzás . Faker maybe uzi maybe xpeke defenetly. De hogy megértsd hogy picit több kell ahhoz hogy ilyen jelzőt használj nem csak annyi hogy legyél jó játékos ide biggyesztek még egy nevet: likrit. Nem tudom hol olvastad az én eszmefuttatásomban azt hogy fpx nyert egy gamét azt kész. Nem is egy bo5t. Egész eventet nyerte meg aminek az a célja hogy minden évben eldöntse ki a legjobb csapat. Nem tudod máshogy magyarázni ezt mégha nem is tetszik az eredmény de talán meg kéne kérdezni hány msi eu kupát kukáznának egy vbért? Garantálom Neked mégha ezt átneveznénk legnépszerűbb csapatra sem biztos hogy a g2 nyerne. Talán elé kellett volna rakni hogy eu vagy nyugat és akkor nem lenne ennyire nevetséges
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés