Shamanok ellen stabilan jól teljesít a megújult Quest Hunter

Megkérik az árát a Galakrond Shaman ellen készült Quest Hunternek.

Sajnos minden arról szól a Descent of Dragons érkezése óta, hogy képes-e valami hosszútávon megverni a Galakrond Shamant. A spanyolviaszt ugyan nem találta fel Nohandsgamer, de a Quest Hunterrel több, mint meggyőző teljesítményt ért el a Standard meta legnépszerűbb és legerősebb paklija ellen. Mutatjuk a különleges Quest Huntert!

Nohandsgamer's Quest Hunter

Deck kód: AAECAR8MrwSrBoyAA6CAA+OLA9ePA6SlA/SnA4ewA66xA9iyA5+3AwnbCaCFA8edA+SkA7ulA5ipA46tA/ivA4KxAwA=

Nem bízta a véletlenre az amerikai játékos, elárasztotta a paklit olyan kártyákkal, amik elősegítik, hogy minél gyorsabban teljesüljön az Unseal the Vault feltétele. A rengeteg token mellé nincs is szükség nagyon másra, mint a Cult Masterre, ami a laphúzásban, vagy Veranusra, ami a board kontrollálásban segít. Az új lapok közül bekerült a listába a két sidequest, a Diving Griphon, a Dragonbane, a már említett Veranus és kisebb meglepetésre Shu'ma is, amiről sokan úgy nyilatkoztak, mint a kiegészítő legrosszabb Legendaryje. Hiába a furcsa és többnyire haszontalannak tartott képesség, nem lehet kihagyni a tokengyáros Legendaryt a fenti listából.

Ha sikerült lecserélni a Hero Powert, onnantól csak annyi a dolgunk, hogy néhány körön keresztül legyen elég lényünk a boardon, ami mellé megnyomhatjuk a +2 támadást adó új HP-t. Mivel a tömegirtásokban gazdag Mage és Warrior paklik jelenleg elvesznek a Shamanok között, ezért bátran lehet pakolni a lényeket a boardra, mivel Thrallnak nem igazán van területi sebzése. Az Invoke-ból előcsalt Elementalokkal amúgy sem lehet mit kezdeni, így mindig nekünk kell az agresszívebb paklinak lenni, ugyanis a nagy lényekre nincs válasza a Quest Hunternek. A Dragonbane ideig-óráig segíthet, de semmi garancia nincs arra, hogy időben felhúzzuk az új Legendaryt.

Nohandsgamer Legend 21-ig jutott a fenti listával, ami bár nagyon drága, mégis egy üde színfoltja a mostani Standard ranked metának.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!