Felcsatolható kiegészítőgombokat kap a PS4 DualShock kontrollere

Felcsatolható kiegészítőgombokat kap a PS4 DualShock kontrollere

Még testreszabhatóbb lesz a DualShock, a PS4 kontrollere.

Arra mérget vehetünk, hogy a Microsoft és a Sony is már a következő konzolgeneráción dolgozik, ugyanis 2020 végén érkezik az Xbox Series X és a PlayStation 5. Közel egy évet kell még várnunk, hogy felpörgessük a világ legerősebb, leggyorsabb (és legdrágább) konzoljait, ezért nem véletlen, hogy a jelenlegi generációval is megéri még foglalkoznia a gyártóknak. A japán gyártó lépett előbb, ugyanis bejelentették, hogy készül a legújabb kiegészítője a PS4 DualShock kontrollerének. Ismerkedjünk meg közelebbről a felszerelhető és programozható hátsó gombokkal!

A játékélmény újabb szintet ugorhat, ha még több lehetőséget kapnak a játékosok arra, hogy saját ízlésükre alakítsák a PS 4 vezérlőjét. Legalábbis ebben bízott a Sony, amikor nekiálltak az OLED kijelzős, két programozható gombbal felszerelt kütyü fejlesztéséhez. A felcsatolható kiegészítő gombjaihoz 16 különböző akciót rendelhetünk hozzá, továbbá három profilban elmenthetjük ezeket a beállításokat, amik között egyetlen mozdulattal válthatunk, akár játék közben is. A különleges pozícióban elhelyezett gombok miatt még rövidebb válaszidőre és még jobb teljesítményre számíthatunk, ha beruházunk a 29,99 dollárba, azaz nagyjából 9000 forintba kerülő eszközbe.

A DualShock 4 kiegészítőjét az észak-amerikai régió gamerei húzhatják be leghamarabb, mivel oda 2020. január 23-án érkezik, Európának 2020. február 14-ig kell várni a Sony felcsatolható kiegészítőgombjaira.

Nektek hogy tetszik a kontroller apró, de annál érdekesebb kiegészítőeleme?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!