A Youtube királya tankba ült, avagy így WoT-ozik PewDiePie!

A Youtube királya tankba ült, avagy így WoT-ozik PewDiePie!

A Wargaming szponzorációs hullámai PewDiePie csatornájának partját is elérték.

A Wargaming tovább dübörögteti szponzorációs harciszekerét, ezúttal pedig egy igazi nagyágyút, PewDiePie-t találták meg. Az időzítés abszolút tökéletes, hiszen a Youtube királya nemrég jelentette be ideiglenes visszavonulását, így érthetően ismét a figyelem középpontjába került, ráadásul a Holiday Ops 2020 esemény is javában zajlik a játékon belül, tehát lesz mit felfedeznie az újdonsült World of Tanks játékosoknak.

Ugyan a promóciós anyag közel sem annyira kreatív, mint a hetekben bemutatott Radics Peti által készített videó, de a maga módján mégis szórakoztató. Ugyanakkor félő, hogy ez a fajta tartalom nem feltétlenül hozza meg a leendő játékosok kedvét a virtuális tankcsatákhoz, hiszen nyilvánvaló játékmeneti hiányosságokra világít rá.

Sajnos tény, hogy egy bizonyos fokú lexikális és gyakorlati ismeret hiányában a játék közel sem nyújt valódi élményt, és ezen még a legkiválóbb tartalomgyártók szakmai tapasztalata sem mindig tud segíteni. 

Bónuszkód új regisztrációhoz: PEWDIEPIE

Tartalom:
  • 14 nap prémium
  • Excelsior
  • 250.000 kredit
  • Prémium tankok 10 csatára:
    • IS-6
    • Lansen C
    • Tiger 131

A legutóbbi nagy szponzorációs hullám alatt a Twitch fenegyereke, DrDisrespect is gurult pár kört, de több jelenet is roppant kínosan hat, hiába próbálja a streamer viccesen kezelni a kialakult helyzeteket, amik többnyire a már említett játékmeneti hiányosságoknak tudhatók be.

A számos probléma közül csak kettőt emelnénk ki. Egyrészt a csaták dinamikáját, ugyanis a World of Tanks egyáltalán nem díjazza, de még csak nem is segíti elő az aktív játékot, másrészt a minőségi tutorial mód hiányát, hiszen a játék semmilyen segítséget sem nyújt a kezdők számára az alapvető tételek megértésében és elsajátításában, mint például a páncélátütés, a felderítési mechanika vagy épp a speciális harckocsik (pl. tüzérség, svéd tankvadászok) kezelése.

Nektek mi a véleményetek a szponzorációs World of Tanks videókról? Meglátásotok szerint ez a fajta marketing stratégia képes kellő mennyiségű új játékost bevonzani?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.