Győzelemmel mutatkozott be Júlia Nakamura a brazil szuperligában

Győzelemmel mutatkozott be Júlia Nakamura a brazil szuperligában

Fantasztikus teljesítményt tett le az asztalra az INTZ e-Sports játékosa.

Nem pihennek a brazil csapatok az offseasonben sem. A Flamengo eSports kivétel az összes nagy csapat összegyűlt, hogy eldöntsék egymás között, melyikőjük viheti haza a közel 1,5 millió forintos fődíjat. Az INTZ e-Sports csapatában Júlia "Mayumi" Nakamura második női játékosként debütálhatott a legnagyobbak között és rögtön az első meccsén megmutatta, hogy nem véletlen érte el a Challenger rangot main supportként.

Az Uppercut elleni párharcból végül vereséggel távozott Mayumi és csapata, de az 1-0-15-ös első meccses teljesítmény előtt megemelheti minden rajongó a kalapját. A portugálul, angolul és japánul is beszélő leányzó nagyon boldog volt a támogatásért, amit a rajongóktól kapott és hiába nem sült el úgy a bemutatkozása, ahogy azt eltervezte, így is egy különleges élményben lehetett része. A jövő évben szeretne a kezdőötös aktív tagja lenni, amire minden esélye megvan Brazília második legerősebb LoL csapatában.

Érdekesség, hogy Mayumi nem az egyedüli hölgy a csapat keretében. Az INTZ saját Facebook oldalán jelentette be, hogy Yatsu is a klubot erősíti majd a 2020-as idényben. Mayumi jelenleg Master rangban játszik, főleg Sennát és Leonát részesíti előnyben. Reméljük, hogy a két lány karrierje sokkal magasabbra ívelhet a férfiak által dominált világban, mint a Vaevictis eSports hölgyeinek próbálkozása, ami egy hatalmas és nagyon csúfos kudarccal végződött. Mayumi és Yatsu esetében valódi tudás és tapasztalat is meghúzódik a háttérben, ami az orosz lányoknál hiányzott. Akár még arra is van esély, hogy Szépvölgyi Márió, azaz mumus100 ellen játszanak éles meccset, ugyanis a magyar topos a Vivo Keyd csapatának tagja, akik kiharcolták a feljutást az első osztályba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!