Csapj le most a Steam Téli Vásárának legütősebb akcióira

Beköszöntött a karácsony a Steamen is. Hatalmas kedvezmények várnak rátok a Steam Winter Sale-en!

A világ legnagyobb és legnépszerűbb online videojátékáruháza is megkezdte a karácsonyi őrületet. A Steamen hatalmas akciók várnak rátok, sőt még spórolhattok is egyedi küldetések teljesítésével. Mutatjuk azokat az ajánlatokat, amikre érdemes most lecsapni!

Dark Souls III Deluxe Edition ~ 7000 Ft

Egy egész műfajt neveztek el a From Software játékáról, amelynek harmadik részét óriási kedvezménnyel kínálja a mikulássapkába bújt Gaben. Még nehezebb főellenségek, még több loot és még nagyobb kihívás. Ez vár rátok, ha behúzzátok január 2-ig a DS3-at, aminek Deluxe kiadása bőven megéri azt a néhány plusz forintot.

Sekiro: Shadows Die Twice ~ 13 000 Ft

A From Software 2019-ben ismét megmutatta, hogy mi kell a gamereknek. A Sekiro besöpörte az "Év játéka" díjat a Game Awards gáláján, aminél nem is kell jobb ajánlólevél. Az 1500-as évek Japán birodalmában nem lesz könnyű dolga az "egykezű farkasnak", ezért jószívűen csak azoknak ajánljuk, akik nem rettennek meg a kihívásoktól és szeretik, ha akár tucatnyi próbálkozás is kell egyetlen boss legyőzéséhez.

Assassin's Creed Odyssey Gold Edition ~ 10 000 Ft

Kicsit több mint egy éve jelent meg a legújabb Assassin's Creed epizód, ami a gyönyörű görög szigetvilágba kalauzol el minket. A hellén kultúra legnagyobb alakjaitól vehetjük fel a küldetéseket, miközben rengeteg csata, ugrálás és lovaglás vár ránk, sőt akár a spártai - görög ellentétet is feloldhatjuk a saját ízlésünk szerint. Zseniális játékot készített az Ubisoft, amivel öröm játszani akár hosszú órákon keresztül is.

Ünnepi piac és zsetonok

Különleges küldetések és rengeteg zseton vár mindenkire, aki ellátogat Steamfalvára a Winter Sale alatt. Ezeket a zsetonokat hangulatjelekre, háttérre, sőt akár valódi kedvezményekre is beválthatjátok. Jöjjenek a részletek!

  • Minden elköltött 1 € után 111 zseton üti a markotok. Üröm az örömben, hogy sajnos a Steamen belüli pénztárcából fizetett játékok után nem jár zseton, azonban a pénztárca feltöltéséért természetesen jár zseton
  • Csatlakozz egy csoportos csevegéshez - 100 zseton
  • Használd a Steam Labor interaktív ajánlóját - 100 zseton
  • Használj csevegésmatricákat - 100 zseton
  • Adj hozzá három játékot a kívánságlistádhoz - 100 zseton
  • Nézd a Steam TV karácsonyi máglyáját - 100 zseton
  • Végezz Steam Laboros Mélymerülést - 100 zseton

Minden nap új küldetések várnak rátok, amikkel összesen 2000 zsetont zsákolhattok be. A 4,5 €-s kedvezménykuponhoz 5000 zseton kell, azonban nem csak erre lehet elkölteni a tokeneket. A teljes kínálatot itt megtaláljátok, a Steam összes akciójáért látogassatok el erre az oldalra!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!