Nevezz a FIFA HUNESZ Masters első FUT versenyére!

Nevezz a FIFA HUNESZ Masters első FUT versenyére!

December 30-án rendezik a FIFA HUNESZ Masters legelső állomását, a Honvéd tornájának lesz online selejtezője és a helyszínen 8 játékos küzdhet meg a 300 pontért és a 105 ezres összdíjazásért.

Ez az esztendő sem érhet véget egy igazán nívós és izgalmas FIFA verseny nélkül, a Lenovo Magyarország és a Budapesti Honvéd SE közös szervezésében előbb egy online selejtezőn, majd a helyszínen mérettethetik meg magukat az indulók.

Két platform lesz: PS4 és Xbox One

PS4 online szakasz: december 28.

Xbox One online verseny: december 28

A lebonyolítás - PS4 esetében:

A mérkőzéseket Ultimate Team módban lehet lejátszani a saját csapatoddal, és egyenes kiesés rendszerben, BO1-ben (egy meccs dönt a továbbjutásról) zajlik majd a küzdelem. A legjobb 4-be jutó játékos részt vehet majd a helyszínen megtartott fináléban, ahol a 4 meghívott ellen léphetnek virtuális pályára a nyereményekért és Masters pontokért. A selejtezőket két nappal korábban, december 28-án, míg az offline döntőt 30-án tartják.

A PS4 offline esemény nyereménye és pont elosztása:

  1. PSN Network kártya 60.000Ft értékben és 300 Masters pont
  2. PSN Network kártya 30.000Ft értékben és 100 Masters pont
  3. PSN Network kártya 15.000Ft értékben és 75 Masters pont

A lebonyolítás - Xbox One esetében:

A mérkőzéseket itt is Ultimate Team módban lehet lejátszani a saját csapatoddal, és egyenes kiesés rendszerben, BO1-ben (egy meccs dönt a továbbjutásról) zajlik majd a küzdelem. A különbség az a fentebb leírtakhoz képest, hogy csak online része lesz a versenynek, illetve a játékosok a torna végén Masters pontokat kapnak csak, az elsőtől egészen a 31. játékosig. A top 3 pontelosztása: 1. 300 MP, 2. 100 MP, 3. 75 MP. 

A FIFA HUNESZ Masters első állomásának offline döntőjét PS4-en december 30-án 17 órától tartják a Honvéd Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémián.

NEVEZEK A VERSENYRE - PS4

NEVEZEK A VERSENYRE - XBOX

Masters pontban a top 31 játékos részesül, ami azért fontos, mert a nagy döntőre az egyes állomásokon kiosztott pontok alapján születik meg a ranglista, és a legjobb 16 versenyző jut ki a mindent eldöntő küzdelemre.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!