Sidequest statisztikák - Hódítanak a Leper Gnome hordák!

Sidequest statisztikák - Hódítanak a Leper Gnome hordák!

A mellékküldetések először a Descent of Dragons kiegészítőben jelentek meg, és egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

Az új kiegészítővel megjelenő mellékküldetések ugyan nem arattak osztatlan sikert, de mostanában egyre több pakli nyit feléjük, így például a nerfek után erőre kapó Face Hunter egyik kulcseleme is épp a Toxic Reinforcements Sidequest. Cikkünkben az egyik legnagyobb Hearthstone statisztikával foglalkozó oldal adatait használtuk fel, a feltüntetett értékek pedig a december 10-ei és december 20-ei időszakra igazak.

Kezdjük a sort a három leggyengébbel. A Secure the Deck csupán a Druid paklik 1,7%-ában szerepel, az átlagos győzelmi aránya pedig 34%-os, tehát jelenleg zsákutca, és ugyanez elmondható az Elemental Alliesről is, ami már ugyan a paklik 4,2%-ában kap helyet, de az átlagos győzelmi aránya így is csak 41,6%-os. A Righteous Cause szintén egy népszerűtlen választás, de talán az elkövetkezendő frissítések gazdagítják annyi kis lénnyel a Paladin repertoárját, hogy a 49,1%-os győzelmi arányból bőven 50% feletti születhessen.

Népszerűségben nagyot ugrunk ennél a két lapnál. A Sanctuary főleg a Pure Paladinnál talált gazdára és a paklival átlagosan 50%-os győzelmi arányt hoz, míg a Clear the Way főleg a Quest Hunternél vált be, de Highlander pakliknál is előfordul, a maga 54,8%-os győzelmi arányával pedig kiemelkedőnek számít.

További két rendkívül népszerű küldetés. A Strength in Numbers a paklik 25,5%-ában, a Learn Draconic pedig a Mage paklik 27,3%-ában köszön vissza, de sajnos mindkét Sidequest csupán 50% körüli győzelmi arányt tud felmutatni.

A Hunter paklik 52,1%-ában található meg, az átlagos győzelmi aránya pedig 57,3%-os, ezzel egyszerre a legnépszerűbb és leghatékonyabb Sidequest a statisztikai adatok szerint. 

Face Hunter

Kód: AAECAR8AD6gCtQPJBN4EkgXtBpcI2wn+DO/xAuyWA/OnA/muA/uvA4WwAwA=

Ha csak egy Sidequestet próbálsz beépíteni a paklidba a sok közül, akkor nyugodtan adj egy esélyt a leprás gnómokkal erősített Face Hunter paklinak, amit nemcsak potom dustból gyárthatsz le, de hatékonyan, pörgős játékmenettel haladhatsz vele a ladderen.

Meglátásod szerint a Toxic Reinforcements mellékküldetésen kívül hasonlóképp szép számokat produkálhat a közeljövőben még valamelyik Sidequest?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!