Teemo supportként trollkodik ranked meccseken, mégsem bannolja őt a Riot

Teemo supportként trollkodik ranked meccseken, mégsem bannolja őt a Riot

Nubrac nem bír magával. Ismét Teemo supportként trollkodta szét a ranked meccset!

Vannak olyan játékosok a League of Legends közösségben, akiknek nincsen más céljuk, mint a csapattársak idegesítése, szándékos hátrány okozása, ezzel az egész meccs széttrollkodása. Nubrac júniusban került be a hírekbe, amikor Teemo supportként tapasztalati pontokat lopott Nightblue3-tól, ezért NB3 megfenyegette, hogy kibannoltattja a Riottal. Az egyértelműnek tűnő ügyet végül úgy oldotta meg a Riot Games, hogy Nubrac kapott egy rövid eltiltást "stream snipe-ért" (???), Nightblue3 szintén offolhatta a játékot, mivel "bannolással fenyegetett", ami szabályellenes. Nubrac azóta is lelkesen supportol Teemoval, egyszer még Doublelift is kifakadt rá Twitteren.

Ezúttal Nubrec Teemoja LLStylish meccsén tűnt fel és a népszerű streamert kergette őrületbe. Hiába kérte meg, hogy szakadjon le a midről, Teemo folyamatosan ott szaladgált, sőt még farmot is lopott csapattársától. LLStylish természetesen kifakadt, de ez érthető is egy ilyen helyzetben.

Félreértés ne essék, Nubrac egy tehetséges játékos, nem véletlen van Diamond 3-ban úgy, hogy Teemot mainel. A probléma azzal van, hogy gyakorlatilag mindig Teemo supportot játszik, amivel elég gyakran kezdi el tönkre vágni a csapattársak ösvényét. Az alábbi képen az elmúlt meccseit láthatjátok az észak amerikai szerveren rankedező játékosnak.

A Riot egyelőre nem tud, vagy nem akar mit kezdeni Nubrackel, hiába vannak reportok és más bizonyítékok ellene. Szándékosan nem feedel, nem használ durva kifejezéseket a chaten, egyszerűen bemegy más ösvényére és elkezdi farmolni az XP-t és a goldot. 

Szerintetek milyen büntetés járhatna egy ilyen játékosnak? Egyáltalán kéne büntetni?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



Partnereink ajánlata

Gamestar

  • Anonymous326 4 éve
    Tök mindegy itt Eunen is sok olyat látok aki trollkodik toxicol meg stb és hiába adok neki reportot nem történik semmi de ha az enemynek is be írom még a trollt védik úgy hogy semmi nem történik ...
    0 0 Válasz
    • Deathwing 4 éve Anonymous326
      True story ..
      0 0 Válasz
  • DrSynclear 4 éve
    Az enemy a trollt védi. Sajnos igaz
    0 0 Válasz
  • Soulhaunted 4 éve
    Season ranked eltiltást adnék annak aki szabotálja másnak a játékait szándékosan. Szerintem büntetendő hiszen ez is amolyan "defeedelés"… azaz az adc nem tud mit kezdeni 2v1 be Boton és akaratlanul is meghal torony alatt hiszen easy dive avagy ha még az enemy jungle is megy... Akkor az split push... Valamit a solo ösvény xp lemaradás fejében nem tud lépést tartani az osztott xp miatt és ugyanúgy halálhoz vezet az út
    0 0 Válasz
  • Tundererdo 4 éve
    A srác egy diamond játékos bronz taktikával aki ténylegesen győzelemre játszik nem trollkodik. Miért kéne azért bárkit is bannolni mert nem az elvárt normák szerint játszik? Ezek szerint akkor a sona taric, a pantheon talia a masteryi taric, kaisa braum is trollkodás? A különbség az hogy ezek profi szinten is teljesen jól működnek. A nb3 eset. Nos a bolond gyerek próbálta magyarázni a bizonyítványt de a helyzet az hogy a végén odáig jutott, hogy semmi baja nem lett volna ha előre elmondja mit szeretne csinálni. Vagyis elismerte hogy indokolatlan volt a büntetés. Hozzáteszem ha valaki megnézte az a gamet nb3 tiltelte le egész csapatát, amíg nem szólt semmit jobban álltak. sona taric ellen lanelni egy sivirrel nem olyan nagy ördöngőség főleg ha dupla xpt kap a sivir a végén így is úgy is erős lesz míg midet ugyanazzal a gondolatmenettel ki lehet tiltelni. Nem is tudom tavaly mintha a fanatic azzal alázta volna egész európát hogy hyli és broxah agyoncampelték midet. Nekem sem túl élvezetes ha 0/20 zárom a játékot de ha ezzel el tudok nyelni annyi nyomást hogy a pálya másik oldalán a csapatom villog nem fogok panaszkodni és kiafkolni 5 perc után. A helyzet az hogy ebben az esetben akár még egy jó döntésnek is mondható de abban teljesen egyetértek hogy ez egy bronz elképzelés ami csak ritkán hoz előnyt és mégha győztesként is jön ki belőle az nem ezért miatt szokott lenni hanem mert a többiek jól alkalmazkodtak. És itt ez a lényeg. NB3 is öt perc után kitiltelt. Ez a mides is két perc után meghalt saját hibájából. Még egy goldos is simán visszalép és nem harcol lvl1 ha nem látja hol vannak a többiek nem hogy egy high elo player. Egész video alatt személyeskedett, a való életbe vitte át az egészet amit senkinek nem szabadna megengedni nem hogy egy streamernek. Ezek az emberek hogy a manóba jutottak ki bronzból? Ilyen mentalitással sehogy. Nem értek egyet ezzel a sráccal, nézegettem a vitáikat és sajnos úgy éreztem nem túl inteligens még ahhoz sem hogy a saját álláspontját megvédje. De ennek az egésznek nem az a tanulsága hogy tiltsuk mert rosszul játszik. Azt nem ellentétes az idézők kodexével, nem jár érte ban, és csak egy kifogást ad ha rosszul megy a játék de ezzel a mentalitással sose jutsz előbbre. Nem azért ragadsz bronzban mert valaki trollkodik, ha mindenki metát játszana sose lenne afk és mindenki profi döntéseket hozna sose jutnál ki bronzból. A Te dolgod megtanulni ezeket kezelni akár ha ellenfélben van ilyen akár ha csapatodban. Nézd ezt így: minél többször kerülsz ilyen helyzetben annál jobban fogod tudni kezelni, vagy tudatosítsd magadban hogy ha ennyire fel tud idegesíteni akkor talán jobb ha másfajta játékot keresek mert a Te hibád bajod egészséged lesz ha nem tudsz lenyugodni és a való életbe viszed át.
    0 0 Válasz
    • Ryan 4 éve Tundererdo
      Nem feltétlenül az a baj, hogy nem metát játszik, kipróbál új dolgokat hanem, hogy ezt másra is ráerőlteti még ha az nem is akarja. Néztem egy ideig a streamjét és a videókat, és nem zavarta ha pingeltek neki, hogy menjen el vagy magyarázták el, hogy menjen másik lanere mert ott nem lesz hasznos, maradt ott tovább és inkább leintelte a gamet. Arról ne is beszéljünk, hogy amúgy hogy játszik meg milyen döntései vannak.
      0 0 Válasz
      • Tundererdo 4 éve Ryan
        Az a baj hogy két high elo streamer bronzos módjára kitiltelt és eladta a gamet majd a bronz játékost hibáztatta. A srác nem bant érdemel nem így kell az ilyet büntetni hanem rendesen játszol alkalmazkodsz és hagyod hogy természet tegye a dolgát. Idővel vissza fog esni csak itt az a gond hogy ott rengeteg az ilyen wintrades boosted majom akik jobbnak tartják magukat mint amilyenek mert néhányan nézik a játékukat. (Egy vizicsacsit úgy nem érdekelte volna ez a gyerek továbbra is a jó döntésekre törekedett volna). Mellesleg egy nb3 mit rinyál mikor oké Pbe-n de tonna pénzt keresett trollkodással. Egy jó játékost nem fogja érdekwlni hogy nyer vagy sem csak az hogy ő milyen döntéseket hozott. A ***séget nem lehet sokáig csinálni de az nem bűn ha valaki rossz döntéseket hoz legalábbis a büntetés visszaesés legyen nem bannolás. Szerinted ha ez így rendben lenne mennyi idő míg Téged is bannolnak mert valakinek nem tetszett pár rossz döntésed? Hol lenne a vége ennek?nem értek egyet nubraccal és tisztában vagyok azzal hogy a viselkedése idegesítő. Lehet engem is kitiltelne de bronz az a kategória ahol az emberek másokat hibáztatnak és high elo playereknek nem kéne ilyen könnyen kitiltelődni vagy el kéne gondolkodni hogy tudnak még hova feljődni
        0 0 Válasz
  • Prokontra 4 éve
    .
    0 0 Válasz
  • hi_im_lobotomy 4 éve
    Itt nem az off-meta-pick a baj. Nem tudom, mi nem volt abban egyértelmű, h xp-t leechelt. Nem tudom, mi nem egyértelmű abban, h solo-lane-en aki xp-előnybe kerül (mondjuk sikerül kitrade-elni az ellenfelet a wave-ből) az gyakorlatilag 25%-al megnövelte az esélyét arra, h nyerje a gémet. Pont pre-season-ben nerfelték a duo lane-ek xp-jét erre ez a retardált agyhalott arra veri f4r0kcs*ntj*t, h másokat szándékosan kitiltel a világból, mikor én egy normal meccsen attól kiafkolok lövészként, h a spellthief support elviszi az AA-el az 5dik CS-t. RITO bácsi? Hát nem fog kibannolni egy potenciális vevőt, aki ráadásul reklámozza is a gémet.
    0 0 Válasz
    • Tundererdo 4 éve hi_im_lobotomy
      Viselkedéssel volt problémám nem azzal hogy jó vagy rossz döntéseket hozott. Nem tudom miért magyarázkodsz hogy xp leech tisztában vagyok vele. Mondanám hogy azt sivir kapta meg mondhatnám hogy két teljes wavet bukott tf vele xpt védhetném a stratégiáját őszintén talán sona taric ellen nem is akkora ***ség. De nem ez a lényeg. Kb olyan mint pokerben. Ha 5 perc után nem tudod megmondani ki balek az asztalnál akkor Te vagy az. Lilban is ha azt hiszed Te vagy az op diamond szintű játékos aki bronzban ragadt akkor lehet hogy nem másoktól kéne elvárnod hogy változtasson. Ha ennyire nem tudnak mit kezdeni a játékstílusával bakker vegye fel ismerősnek és addig ne indítson játékot amíg nincs játékban.
      0 0 Válasz
      • hi_im_lobotomy 4 éve Tundererdo
        Igazából van arra egy szót, amit itt le tetszel művelni, de inkább úgy fogalmaznék, h ha abban az erdőben ilyen tündérek laknak, akk felvennélek ismerősnek - ha nem haragszol meg - és addig nem indítanék játékot, amíg nem vagy játékban. Így jó?
        0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!