Ilyen lenne a CS:GO Source 2 motorral  és egy teljesen más stílus képviselőjeként

Ilyen lenne a CS:GO Source 2 motorral és egy teljesen más stílus képviselőjeként

Lassan, de biztosan halad az izometrikus CS:GO fejlesztése.

Reméljük a Warcraft III: Reforged új lökést adnak majd az RTS játékoknak, amik viszont még a stratégiáknál is jobban hiányoznak, azok a minőségi twin-stick shooterek. Az indie játékok térnyerésével ugyan lehet szórakoztató darabokat találni, de minden kiemelkedő játékra, jut öt borzalmas is.

Szerencsére itt van a CS:GO, szeretet játékunk újra megment minket az unalomtól, hiszen egy moddernek hála itt a PolyStrike, a CS twin-stick shooter változata. Az ukrán Mark Mocherad egymaga fejleszti a Source 2-t használó, gyakorlatilag a Dota2 kliensére épülő CS:GO-t. 

A cél ugyanaz, 5v5-ben kell megnyernünk az adott pályát, amihez nekünk kell hamarabb elérni a 16. nyertes kört. Mindezt egy izometrikus nézetből, a már jól ismert fegyverekkel és pályákon. Egészen parádés, ahogy újraalkotta Dust2-t, de néhány képet már Infernoról is közölt.
A játék egyelőre pre-alpha változatban van, de már játszható, egy kis támogatásért cserébe. Három csomag közül választhatunk, egy dollárral is segíthetünk Marknak, de a három vagy öt dolláros csomagért cserébe már hozzáférést is kapunk a bétához, valamint extra tartalmakat, mint a fegyver vagy karakter skinek.

Ha kicsit is érdekel a játék, akkor a PolyStrike hivatalos honlápján minden szükséges információt megtalálsz. Az biztos, hogy a CS szerelmeseinek egy igazán érdekes, üdítő és izgalmas programnak néz ki, én személy szerint alig várom, hogy nyüstölni lehessen a bétát.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!