A legkiválóbb magyar World of Tanks játékosok 2019-ben

Kiválogattuk az év legkiemelkedőbb ijfú World of Tanks tehetségeit, akiknek pályafutását érdemes lehet nyomon követnetek.

Ugyan fogós kérdés, hogy mi teszi a jó World of Tanks játékost, de abban talán mindannyian egyetérthetünk, hogy a versenyeredmények egyértelműen alátámasztják a játéktudást, ugyanis a játékban működő +/-25%-os RNG ellenére a jeles versenyeket mégis ugyanazok a játékosok nyerik rendszeres, -gondoljuk akár csak a hivatalos bajnokságok, de akár a nagyszabású Morphelo versenyek eredményeire.

A tíz legjobb játékos 2019-ben

10. aakosh

Listánk tizedik helyezettje a többiekkel ellentétben ugyan nem büszkélkedhet kimagasló versenyeredményekkel, ugyanakkor amiatt, mert az egyedi besorolású tier X-es tankok közül a teljesség igénye nélkül a Chieftainre, az Object 279 (e)-re és az M60 Pattonra is megszerezte már a harmadik csillagot, mindenképp helye van a listánkon.

7-9. boven2000, eSuba_Hypnotised, HunLaszlo


Kép forrása: Wotinfo

A trió tagjainak neve bizonyára ismerősen cseng sokatok számára, hiszen ők hárman már megannyi versenyen bizonyították rátermettségüket. Random terén megannyi harmadik kiválóságjel is bizonyítja tudásokat. A példa kedvéért boven2000 a legnehezebben markolható tankok egyikére, a T95/FV4201 Chieftainre is megszerezte a harmadik karikát.

4-6. Dani2999, DDeziigner, Kjunik_Kft


Kép forrása: Wotinfo

Szintén egy magyar trió, akik gyakorlatilag minden hazai rendezésű versenyt megnyertek, és a nemzetközi vizeken is sikerrel vették az akadályokat, ráadásul a Clan Wars szezonokban és kampányokon is a top helyekre jutattják csapatukat.

3. Tankelit01

Kép forrása: Wotinfo

A magyar profi játékos akkor hívta fel magára a nagyközönség figyelmét, amikor megnyerte a Morphelo verseny folytatásának szánt 1v1 bajnokságot. Azóta számos magas tierű egységet markolt le, továbbá az európai szerver legerősebb klánjában, azaz a FAME-ben harcol.

2. Gosztonyi_on_Alienware

Év elején a FAME elsőszámú csapatában küzdött, de azóta tanulmányai miatt kissé visszavett a tempóból, így a legutóbbi megmérettésen már nem láthattuk. Reméljük mihamarabb visszatér.

1. Kajzoo

Kajzoonak bérelt helye van a FAME elsőszámú csapatában, akikkel a legutóbbi Clan Rivals bajnokságot is megnyerte, amivel csapatszinten 8 millió forintot szakított.

Szerinted mi teszi a jó World of Tanks játékost? Te hogyan határoznád meg a jó játékos fogalmát?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.