Hirdetés

A legkiválóbb magyar World of Tanks játékosok 2019-ben

Kiválogattuk az év legkiemelkedőbb ijfú World of Tanks tehetségeit, akiknek pályafutását érdemes lehet nyomon követnetek.

Hirdetés

Ugyan fogós kérdés, hogy mi teszi a jó World of Tanks játékost, de abban talán mindannyian egyetérthetünk, hogy a versenyeredmények egyértelműen alátámasztják a játéktudást, ugyanis a játékban működő +/-25%-os RNG ellenére a jeles versenyeket mégis ugyanazok a játékosok nyerik rendszeres, -gondoljuk akár csak a hivatalos bajnokságok, de akár a nagyszabású Morphelo versenyek eredményeire.

A tíz legjobb játékos 2019-ben

10. aakosh

Listánk tizedik helyezettje a többiekkel ellentétben ugyan nem büszkélkedhet kimagasló versenyeredményekkel, ugyanakkor amiatt, mert az egyedi besorolású tier X-es tankok közül a teljesség igénye nélkül a Chieftainre, az Object 279 (e)-re és az M60 Pattonra is megszerezte már a harmadik csillagot, mindenképp helye van a listánkon.

7-9. boven2000, eSuba_Hypnotised, HunLaszlo


Kép forrása: Wotinfo

A trió tagjainak neve bizonyára ismerősen cseng sokatok számára, hiszen ők hárman már megannyi versenyen bizonyították rátermettségüket. Random terén megannyi harmadik kiválóságjel is bizonyítja tudásokat. A példa kedvéért boven2000 a legnehezebben markolható tankok egyikére, a T95/FV4201 Chieftainre is megszerezte a harmadik karikát.

4-6. Dani2999, DDeziigner, Kjunik_Kft


Kép forrása: Wotinfo

Szintén egy magyar trió, akik gyakorlatilag minden hazai rendezésű versenyt megnyertek, és a nemzetközi vizeken is sikerrel vették az akadályokat, ráadásul a Clan Wars szezonokban és kampányokon is a top helyekre jutattják csapatukat.

3. Tankelit01

Kép forrása: Wotinfo

A magyar profi játékos akkor hívta fel magára a nagyközönség figyelmét, amikor megnyerte a Morphelo verseny folytatásának szánt 1v1 bajnokságot. Azóta számos magas tierű egységet markolt le, továbbá az európai szerver legerősebb klánjában, azaz a FAME-ben harcol.

2. Gosztonyi_on_Alienware

Év elején a FAME elsőszámú csapatában küzdött, de azóta tanulmányai miatt kissé visszavett a tempóból, így a legutóbbi megmérettésen már nem láthattuk. Reméljük mihamarabb visszatér.

1. Kajzoo

Kajzoonak bérelt helye van a FAME elsőszámú csapatában, akikkel a legutóbbi Clan Rivals bajnokságot is megnyerte, amivel csapatszinten 8 millió forintot szakított.

Szerinted mi teszi a jó World of Tanks játékost? Te hogyan határoznád meg a jó játékos fogalmát?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
16 db hozzászólás
 • nyisa70 3 hónapja
  De azt soha nem írják mennyi pénzt, öltek a játékba. Ez a játék csak sok pénzel élvezhető.
  0 0 Válasz
  • veteo 3 hónapja nyisa70
   Ezek szerint, vagy nem élvezed a játékot, és mégis játszol vele, vagy Te is sok pénzt költesz?
   0 0 Válasz
   • nyisa70 3 hónapja veteo
    Maga a játék jó lenne, ha a WG a csalókra több időt fordítana. De ezek olyanok, mint Dagobert bácsi csak a dollár jelek forognak a szemük előtt.
    0 0 Válasz
  • Veszett 3 hónapja nyisa70
   Ne haragudj testvér, de ezek a srácok inkább kivettek mint befektettek!
   0 0 Válasz
   • nyisa70 3 hónapja Veszett
    Ez te se hiszed el amit, írtál.
    0 0 Válasz
   • nyisa70 2 hónapja Veszett
    Testvérnek születni kel haverokat meg én válogatok.
    0 0 Válasz
  • Schar 3 hónapja nyisa70
   Én pénz nélkül is élvezném, de már több mint 80.000 Ft fektettem bele.
   0 0 Válasz
 • Nusz3r 3 hónapja
  Személyes kedvencem, TANKELIT01 (tankfater)!
  0 0 Válasz
 • dartveder 3 hónapja
  Ki készitette ezt a listát?Mert 2en csaló modokat használnak!!!Személyesen ismerem őket!
  0 0 Válasz
 • watchmoretv 3 hónapja
  A jövőt láthatjuk a képeken, akik majd átvezetik az emberiséget a klímaváltozas, populizmus, migráció és egyéb problémák rengetegén...ja, nem.
  0 0 Válasz
  • Kjunik 3 hónapja watchmoretv
   Az egyéb problémák közt én elég magasra sorolom a magadfajta, "0 ismerettel okoskodom" embereket. Rajtatok tényleg nehéz lesz átvezetni az emberiséget, nem tagadom. Amugy mi szél hozta esport1re a mélyentisztelt csúcsértelmiségit? A sok globális probléma megoldása közt kicsit felkukkantottál ide gondolom :)
   0 0 Válasz
 • Schar 3 hónapja
  És te Scheff hol vagy a listán? Szerintem te is megérdemelnél egy helyezést!
  0 0 Válasz
 • csabalon 2 hónapja
  Grat nekik! Ez van, ők ráéreztek a játékra.
  0 0 Válasz
  • nyisa70 2 hónapja csabalon
   Egy kis tudással meg sok pénzel pár ezer csata után, rá lehet érezni.
   0 0 Válasz
 • nyisa70 2 hónapja
  Ilyen napon, mint a mai nekem, be, mutathatnák, hogy mit tudnak az én profilommal a nagy ászok 5 vesztes csata után le, kapcsolják a gépet. Kanyar golyó tömkelege le, pattanóról, meg nem is beszélve.
  0 0 Válasz
 • nyisa70 1 hónapja
  Ilyen tejfölös szájú gyereket várnék, hogy mutassa meg az én profilommal, hogy mit tud ki hozni belőle. Eddig még csak a pofa volt hogy ki próbálják meg az ígéret. 2-3000 hp-t lövök a t28 tdvel és 10 csatából 10-t buktam. Amikor le vagyok tiltva a chatról az tuti hogy a hét napból 5 ilyen.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?