Utcára vonultak az EA ellen a WL jutalmak igazságtalansága miatt!

Utcára vonultak az EA ellen a WL jutalmak igazságtalansága miatt!

Bukarestben az EA Sports helyszíni székháza előtt tüntetett egy csoport, végül a kiadó képviselőivel nem sikerült beszélniük, de érdekes fordulat következett a demonstráció után.

Romániában egy kisebb csoport, melyből néhányan egy játékos e-sport csapatának tagjai, tüntetést szervezett a helyi EA Sports székház előtt. Többek között itt játszik az első olyan román játékos, akinek sikerült a FIFA20-ban elérnie egy Weekend League alatt a 30-0-ás eredményt. Rajta kívül is leginkább Elite 1-es szinten játszanak náluk, és hétről-hétre képesek elérni a top 100-at a ranglistán. Egy Youtube csatornán pedig éppen ezért minden héten csomagokat nyitogatnak élő adásban, viszont egy jó ideje semmilyen értelmes vagy jobb kártyát nem sikerült beszerezniük ilyen módon. Ez volt az első dühítő dolog, ami miatt elhagyták az otthon kényelmét, a másik pedig, hogy jobb szervereket szeretnének, mivel egyes régiók ellen innen például szinte esélytelen számukra egyenlő feltételek mellett játszani.

Tehát amellett, hogy valódi pénz nélkül egyszerűen nem lehet erős együttest építeni - vagy legalábbis irdatlan sok időbe telne -, még a csomagokban fellelhető jobb lapok előfordulási aránya is sokszor fura, és talán a kiírt százalékok sem a valóságot tükrözik.

A történet különlegessége, hogy az EA képviselőivel ugyan nem tudott leülni a tüntető csoport egy beszélgetésre, viszont elmondásuk szerint a következő napokban már többen is elég jó labdarúgókat nyitottak, sőt az ikonok is előkerültek a pakkokból.

Sokan a neten keresztül kiálltak egyébként a csapat mellett, mivel úgy tartják manipulatív és túlságosan is csak a nyereségvágy hajtja a kiadót. Mások úgy vélik ezzel semmit nem érnek el és csak zavarják az ott dolgozókat. Egy kisebb réteg pedig szimplán úgy érzi, nem a megfelelő okok miatt vonultak az utcára. Egy biztos, egyre többen elégedetlenek az EA Sports játékos politikájával, mialatt több országban évről-évre eladásik rekordokat döntenek a FIFA legújabb részeinek megjelenése. Nincs alternatíva vagy összességében azért nem annyira rossz a helyzet a játékkal kapcsolatban? Erre alighanem maguknak a játékosoknak kell megtalálniuk a választ, és kérdés az ilyen akciók hatására változtat-e bármit a játékon az EA.

Szerintetek jogos volt a tüntetés?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!