Nem bízza a véletlenre a Blizzard, záporoznak a játszható lapok

Eddig csak altatott a Blizzard, ugyanis folyamatosan kapjuk az erősebbnél erősebb lapokat.

Kripp, Dean Ayala és Chris Sierra közreműködésével, december 4-én magyar idő szerint este 19:00-tól bemutatják a Descent of Dragons utolsó lapjait, a Blizzard hivatalos Hearthstone Twitch csatornáján. Addig is nézzük meg, hogy az elmúlt pár órában milyen őrületes koncepciókkal nyűgöztek le minket a fejlesztők!

Stormhammer

Rexxar kapta a legújabb fegyvert, ami nem veszít durabilityjéből, ha a boardunknon van Dragon. Nem tűnik rossznak egy Midrange Dragon Hunterben, Arénában őrületesen erős lehet a képessége miatt, ha sikerül elég Dragont draftolni.

Mindflayer Kaahrj

Első ránézésre nem tűnik túlságosan hatékonynak a BC + DR kombója, de a 3/3-as statok miatt akár önmagában is kijátszható lesz, ha a szükség megkívánja. A szövegből nem következik, de a másolatot a mi oldalunkra idézi le a játék, ami hatalmas tempóelőnyt jelenthet Anduinnak. Ezért is inkább egy Tempo / Midrange pakliban számolhatunk majd vele, azonban ilyen változatból kevés működik a Priest kezei között a tapasztalatok alapján.

Chronobreaker

Rosszabb Duskbreaker, de jobb Chillmaw. Dragon Priestben kötelező lesz legalább egy példányt játszani belőle.

Bronze Explorer

Gyengécske statok, de a Battlecry és a Lifesteal mindenért kárpótol. Arénában óriási potenciál van benne, de Standardban is két példányban játszhatónak tűnik egy sima Midrange Dragon Paladinban.

Cobalt Spellkin

Dragon Mage rajongók örülhetnek igazán a lapnak, bár a Secretek miatt Paladinban sem tűnik rossznak. Arénában igazán erős lehet, de Standardban is van benne potenciál.

EVIL Quartermaster

Lackey, Armor és vállalható statok. Ennél több már nem is kell ahhoz, hogy lássuk mennyire jól passzol egy ilyen lap a Control, Highlander és a Midrange Warriorba egyaránt. Hatalmas jövő áll a lap előtt, ha Garrosh meta lesz a kieg érkezése után.

Scion of Ruin

Galakrond Warrior érkezik a kettes vágányra. Önmagában a lap nem csinál sokat, bár Dragon besorolást kapott, de a dupla Invoked után erősebb lesz, mint a Restless Mummy valaha is volt. Minden azon múlik, hogy a Galakrond változat működni fog-e. Ha igen, akkor ez a lap lehet a kiegészítő egyik legerősebbike.

Platebreaker

Kicsit megkésett az armorpusztító lap, mivel nem sok szükség van a jelenlegi metában arra, hogy lekapjuk az ellenfél "plusz életerejét". Az 5/5 5 manáért teljesen jó, a képesség viszont önmagában nem csinál semmit. Ha a Warrior (és a Druid) berobban a legnépszerűbb hősök közé, akkor nézzük meg újra ezt a lapot, addig nyugodtan el lehet felejteni, hogy létezik.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!