Kialakult a 8 fős PS4 mezőny a HUNESZ FIFA Masters első offline döntőjére!

Kialakult a 8 fős PS4 mezőny a HUNESZ FIFA Masters első offline döntőjére!

Xbox-on már elosztották a pontokat, miután a döntőben Raymond1x nyert az Ajax e-sportolója Gabinho ellen, míg PS4-en a 4 legjobb játékosra még vár egy offline finálé a HUNESZ FIFA Masters első állomásán a Honvéd Lenovo Legion Akadémián.

A HUNESZ FIFA Masters első szezonjának legelső versenye a a Lenovo Magyarország és a Budapesti Honvéd SE közös szervezéséből jött létre. Két konzolon mérkőzhettek meg a jelentkezők, és míg Xboxon most csak Masters pontokat osztottak, addig PS4-en a offline döntő legjobbjai további nyereményben is részesülnek.

A PS4 offline esemény nyereménye és pont elosztása:

  1. PSN Network kártya 60.000Ft értékben és 300 Masters pont
  2. PSN Network kártya 30.000Ft értékben és 100 Masters pont
  3. PSN Network kártya 15.000Ft értékben és 75 Masters pont

A pontokat tekintve az Xboxos versenyzők ugyanennyit kapnak, de fontos tudni, hogy nem csak a dobogósok részesülnek Masters pontban, hanem a legjobb 32 játékost jutalmazza a rendszer.

A Xbox-os verseny ágrajza:

A PS4-es verseny ágrajza:

A legjobb négyben Batik Gergő, Fábián Dániel, Hajdú Viktor és Kleine Péter végzett, így ők csaphatnak össze a négy meg meghívott Novák Dániel (FTC), Majorosi Krisztián (MTK), Kurucz Attila (DIGI Sport Honvéd), és Csete Patrik (a Legion Honvéd Akadémia valamint a SAS Budapest edzője) játékossal december 30-án.

A mérkőzéseket továbbra is Ultimate Team módban bonyolítják le, és élőben lehet követni a weboldalon 17 órától!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!