Ezt a 10 Descent of Dragons lapot tartja legerősebbnek a közösség

Ezt a 10 Descent of Dragons lapot tartja legerősebbnek a közösség

Az összes DoD lapot bemutatta a Blizzard, mutatjuk a legerősebbeket a közösség véleménye alapján.

Egészen elképesztő kártyákat mutatott be a Blizzard december 4-én, amikor a 140. DoD lapról is lehullt a lepel. Az biztos, hogy nem bízta a véletlenre a fejlesztőcsapat az új lények, varázslatok, hősök és fegyverek power leveljét, ugyanis könnyedén előfordulhat, hogy a Hearthstone történetének egyik legerősebb kiegészítőjével játszhatunk december 10-től. Mutatjuk azt a 10 lapot, amiről a közösség úgy gondolja, hogy a legerősebbek lehetnek az új metában!

10. Dragonmaw Poacher - 4,8/5

A Dragonslayer mellett újabb kártya counterelheti az elszabaduló sárkányokat. 4 manáért a 8/8 + Rush brutálisnak tűnik, Arénában és Constructeden is helye lehet, ha a sárkány deckek elszaporodnak.

9. Nether Breath - 4,8/5

Az Amethyst Spellstone elvesztése súlyosan érintette a Warlockot, akit a Nerther Breath vigasztalhat meg. Midrange és Control pakliba is beleillik, de jó néhány Dragon kell a 30 lap közé, hogy működjön a boostolt képesség.

8. Lightning Breath - 4,8/5

3 manáért 12 sebzés? Egy ilyen varázslatot minden hős elfogadna, de a Shaman lett a kiválasztott. Természetesen autofill lesz minden Dragon Shaman deckbe, csak legyen ilyen pakli.

7. Galakrond the Unbreakable - 4,8/5

A hőskártyák akkor is erősek, ha nem tűnnek annak, de a Warrior Galakrondjáról utóbbi sem mondható el. Óriási potenciál van benne, akár Aggro (Pirate?), akár Midrange, akár Highlander változatról beszélünk.

6. Arcane Breath - 4,8/5

Gyakorlatilag az összes Mage változatba beleillik a fenti lap, amiben előfordulnak majd sárkányok. Az olcsó sebzés mellé még egy lapot is felfedezhetünk, vagyis a kezünkben lévő kártyák száma nem csökken, ha megpörgetjük az Arcane Breatht. Mi ez, ha nem valódi érték?

Az 5 legerősebb lapot a következő oldalon találjátok!

5. Crazed Netherwing - 4,8/5

A Warlock kapott egy Duskbreaker 2.0-t, ami talán segíthet abban, hogy elszakadjunk a Zoo / Mecha'thun vonaltól. Egy erős Midrange / Control Dragon Warlockban nagyszerűen teljesíthet a lap, ami önmagában talán az egyik legerősebb kártya az egész kiegből. 

4. Dragoncaster - 4,8/5

Ingyenes Puzzle Box of Yogg-Saron, ingyenes Pyroblast, ingyenes Flamestrike... A Dragoncastert valószínű egy Mage sem hagyja majd ki, ha legalább Kalecgos és Alexstrasza ott lesz a pakliban. Inkmaster Solia közben sírhat a sarokban...

3. Frizz Kindleroost - 4,8/5

Az új Keleseth, amit ha sikerül curve-ön kitenni, akkor nagy valószínűséggel a deckünk winrate-je óriási mértékben megugrik majd. Olcsó, erős és Legendary. Szinte biztosan kijelenthető, hogy minden Dragon pakliban garantált helye lesz.

2. Kronx Dragonhoof - 4,9/5

Galakrond felhúzásában segít, vagy elszabadítja a poklot. Mindkét képesség miatt kötelező eleme a Galakrond deckeknek, vagyis a Shaman, Warrior, Rogue, Priest és a Warlock örülhet Kronxnak a leginkább.

1. Breath of Dreams - 4,9/5

Végül egy újabb "Breath" kártya, ami a Druidot segítheti tempóelőnyhöz. Egy erősebb Wild Growthként működik a varázslat, bár kell hozzá egy sárkány a kézbe. Egyelőre a Dragon Druid koncepció nem tűnik a legütősebbnek, de ha lesz ilyen, akkor a Turn 2 Breath of Dreams meccseket nyerhet meg Malfurionnak.

Futottak még: Faceless Corruptor, Squalhunter, Sky Raider, Disciple of Galakrond, Surging Tempest, Malygos, Aspect of Magic

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!