Elképesztő szerencse, egy Two Player packból nyitották ki Messit és Ronaldot!

Elképesztő szerencse, egy Two Player packból nyitották ki Messit és Ronaldot!

A FIFA-ban el lehet költeni millió coin-t, pontot és akár forintot, és még akkor sem biztos, hogy kinyitjuk a legtutibb lapokat. Most egy játékos minden eddiginél szerencsésebb volt, miután Ronaldot és Messit kapta egy 2 Player UCL Rare pakkból.

Szerencsejáték vagy sem, az biztos, hogy nagy lázban tartja hónapról hónapra a közösséget az Ultimate Team és hozzátartozó csomag piac. Minél többet költesz rá - legyen szó virtuális vagy valódi pénzről -, annál nagyobb esélyed van, legalábbis elvileg, a minél jobb futballisták megszerzésére.

Vannak mondjuk elég durva példák is, amikor ennek az ellenkezője érvényes, elég csak egy Youtuberre, ChrisMD-re gondolni, aki egy napot szánt bontogatásra. Erre több, mint fél millió FIFA pontot vert el, amely 25.305.000 coinnak felel meg. Ebből több, mint 3000 paklit vásárolt, és szó szerint egy egész napig tartott, hogy kinyitogassa őket. Nem volt szerencsés, ráadásul a nap végére mindössze nagyjából 11 milliós bevételt szerzett eladásokból. A legjobb paklinak azt nevezte meg, melyből a Juventus csatára, Cristiano Ronaldo volt.

Rengeteg időt és valutát felemészthet az ilyesfajta tevékenység, és a végén van rá sansz, hogy nem leszünk boldogok az eredmény láttán. Nem úgy, mint MoussaMarega, aki élete nyitásának volt szemtanúja. Egy Two Players UCL Rare csomagból ugyanis egyszerre nyitotta ki Messit és Ronaldot. A legtöbb esetben mondjuk Danny Drinkwater és Jack Wilshere szintű duókat dobál egy ilyen pack, most mégis csoda történt. A videót több, mint egymillióan látták már, de a legjobb reakció már viszonylag hamar megérkezett:

"Tudnom kell mielőtt utánad csinálom: Melyik testrészeddel nyitottad ki? Egy vagy két kézzel fogtad a kontrollert? Milyen színű nadrágot viseltél? Mi volt az utolsó dolog, amit ettél? Hányszor ordítottad, hogy aztak*rv*?"

Talán ez a legnagyobb szerencse, ami valaha ért egy játékost a FIFA-ban, nem?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!