Beléptünk az új évbe, azonnal játszhatatlan lett a WWE 2K20

Beléptünk az új évbe, azonnal játszhatatlan lett a WWE 2K20

Ismét bekerült a hírekbe az egyik legrosszabb sportjáték, amit valaha piacra dobtak.

Egy tripla A-s sportjátékkal kapcsolatban lehetnek elvárásaink. Legyen izgalmas a játékmenet, élvezhető a grafika, sőt ne felejtsenek el egy ütős soundtracket sem összedobni, amit a bajnoki címhez vezető úton hallgathatunk. Sajnos a pankrátorjátékok szerelmeseinek nem sok jutott ki a jóból, ugyanis a WWE 2K20 bugokkal tarkított, katasztrofális program lett, amin nem sokat szépít, hogy a licenceköltségek valószínű az egekbe rúgtak, mivel a karakterek és a dalok tényleg megfelelnek az elvárásoknak. A WWE 2K20 gyorsan a feledés homályába veszett, azonban az új év hajnalán ismét foglalkozni kell a szörnyű szoftverrel, mivel a programozók egyszerűen nem készültek fel arra, hogy új évbe lépünk be.

A hőskorban volt szokás, hogy visszaállítjuk a Windows rendszeridejét korábbi időpontra, így kijátszhatjuk a trial verziókat. Valami hasonló okozhatta a gondot, ugyanis a játékosok arra kényszerültek a 2019-ben kiadott játék esetében, hogy 2020-ról 2019-re tekerjék vissza az órákat, így tudták csak elindítani működőképes formában a programot. A kabaréba illő jelenetek valószínű nem sok örömöt okoztak a gamereknek, de szerencsére a 2K Support gyorsan továbbította a panaszokat a programozóknak és hotfixelték a bakit. 

Hogy egy játék, aminek a nevében is benne van, hogy 2020, miért nem volt kompatibilis a 2020-as dátummal, valószínű örök rejtély marad. Reméljük a WWE 2K21 nem esik bele ugyanebbe a csapdába.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 
 

Kövess Minket!