Megérkezett Beat Saberbe a

Megérkezett Beat Saberbe a "Toss a coin to your Witcher.."

Nem kellett rá sokat várni.

A fülbemászó dallamokkal érdemes vigyázni, mert könnyedén megfertőzhetik a mindennapjainak. A Netflix Witcher sorozatában Dandelion csap a lantjának húrjai közé és kezd rá a "Toss a coin to your Witcher" nótára, ami akarva akaratlanul vírusosan elkezdett terjedni a világhálónak köszönhetően. A magyar szinkronnak köszönhetően anyanyelvünkön is élvezhetjük a dalt, ami megjelenése után pár héttel bekerült a Beat Saberbe is.

A Beat Saber ellentmondást nem tűrően zsebelte be 2019 összes fontosabb díjkiosztóján az "Év legjobb VR játéka" trófeát, amin valószínűleg senki sem lepődik meg. Bár a ritmusjátékok korszaka már lezárult, a VR nyújtotta lehetőségeknek köszönhetően ismét itt az idő, hogy megmutassuk mennyire tudunk pontosan kaszabolni virtuális kardjainkkal. A BS nem bonyolította túl a játékmenetet, de tökéletesre fejlesztette azt, hogy akár hosszú órákra elmerüljünk a kedvenc dalaink tengerében. 

Fénykardokkal hadonászhatunk egy virtuális akadálypályán, miközben Dandelion duruzsolja a fülünkbe, hogy "dobjunk egy érmét a Witchernek". Ennél többre nincs is szükség a valódi szórakozáshoz, csak legyen hozzá megfelelő felszerelésünk, mivel a VR játékok sajnos megfelelő hardveres támogatás nélkül nem többek egyszerű porfogónál.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 
 

Kövess Minket!