Ismét támadnak a vízi haramiák: Legend #1-ig jutott a Pirate Warrior

Ismét támadnak a vízi haramiák: Legend #1-ig jutott a Pirate Warrior

Még mindig csak egy cél vezérli a kalózos harcost, minél hamarabb pontot tenni a meccs végére.

Patches, the Pirate már a múlt ködében kergeti a szárazföldi patkányokat, de a Pirate Warrior a Legendás egydrop nélkül is köszöni szépen, nagyon jól érzi magát a nerfek utáni Standard metában. Bár a számok alapján a Galakrond Warrior jobb választásnak bizonyul, de aki az igazi Aggro paklikat szereti, azoknak bátran ajánljuk Garrosh kalózos változatát, amivel a Legend #1-et is elérték az elmúlt napokban!

rainyday's Legend #1 Pirate Warrior

Deck kód: AAECAQcGsALIA68E3q0D6LADgrEDDByoBdQF7gbnB53wAp+hA4KoA/WoA9ytA92tA+mwAwA=

Viszonylag egyszerű a képlet, ha szeretnénk megérteni, mitől is működik ennyire a fenti lista. Legfontosabb, hogy valamilyen módon odakerüljön a kezdőkezünkbe az Ancharrr és a Sky Raider, vagy egy 1 manás kalóz és mellé minél több Parachute Brigand. Ha valamelyik helyzet megvalósul, akkor máris nyeregben érezhetjük magunkat, mivel a laphúzás és a korai board megszerzése tökéletesen passzol a Pirate Warrior stratégiájába. Ennél a paklinál nem kell tartani attól, hogy az Arcanite Reaper arcra húzása esetleg rossz játéknak minősül-e, mivel 5 manánál nincs drágább lap a deckben. Minél hamarabb el kell árasztani a boardot kalózokkal, hogy utána a fegyverekkel és Leeroyjal befejezhessük a mérkőzéseket.

Igazán rossz matchupja talán csak a Galakrond Shaman és a Galakrond Warrior, de mindkét ellenfélnek tökéletes early game-et kell húznia, ha fel szeretné venni a versenyt a rohamtempóban érkező kalózok armadája ellen. Rainyday 70 %-os winrate mellett jutott le Legend 1-ig, ami egészen elképesztő teljesítmény, de hosszútávon 55-60 %-ot könnyedén lehet produkálni a fenti változattal. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 
 

Kövess Minket!