2019 legjobb CS:GO játékosai - CeRq (18.)

2019 legjobb CS:GO játékosai - CeRq (18.)

Két éve még félszemmel figyeltünk CeRq-ra, ma már 2019 18. legjobb játékosa.

A dolgozók túl vannak 2020 első hétfő reggelén, a legtöbb iskola is kinyitott már, mi pedig haladunk tovább a HLTV listáján, amin 2019 legjobbjait vesszük végig. A 18. helyet pedig szintén egy Evil Geniuses játékos, a 20 éves Tsvetelin 'CeRq' Dimitrov foglalja el.

A bolgár AWP-s játékára már az Outlaws ötöséből is emlékezhetünk, de igazán az NRG csapatában robbant be a legjobbak közé. Különösen 2018 volt erős éve, annak ellenére is, hogy az NRG erősen felemás teljesítményt nyújtott, már akkor is. CeRq mégis s1mple-ként hordozta hátán a csapatot, akikkel azért sikerült elérnie néhány szép eredményt is, mint például az IEM Sanghaj győzelem.
2019-ben hatalmas elvárásokkal és reményekkel indult az NRG, a katowicei Majorön azonban bele is szaladtak az első nagy pofonba, 15-16. helyen zártak. Egy-két versenyt kivéve később szinte mindenhol a top 4-ben végeztek, szeptemberben CeRq és a teljes NRG is új névvel, új színekben folytatta a munkát, visszatért az Evil Geniuses.

Hazai pályán meg is nyerték az őszi szezon egyik legfontosabb versenyét, az ESL One: New York után pedig ők emelhették magasba a StarSeries kupáját is. Sokak szerint az SG meta hozta meg az EG és vele együtt CeRq tündöklését, és bár lehet benne igazság, az EG azóta is ott van a legjobbak között, 2019-et a HLTV ranglista 5. helyen zárták, a második legjobb amerikai csapatként.
CeRq pedig tavaly is megmutatta, hogyan kell használni az AWP-t, külön kiemelném, hogy az esetek majdnem 60%-ában (59,8%) megnyerte a nyitó párharcokat, az egész évben pedig kerek 60 1vX szituációt tudott megnyerni. Két éve még a jövő egyik nagy tehetségeként beszéltünk CeRq-ról, ma pedig már a 20 legjobb játékos közé választotta a HLTV. Kíváncsian várom mit tartogat 2020 CeRq-nak és az EG-nek, január végén jön majd a profi csapatok első komolyabb megmérettetése, az új BLAST Premier.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!