2019  legjobb CS:GO játékosai - KRIMZ (17.)

2019 legjobb CS:GO játékosai - KRIMZ (17.)

Már negyedjére tudta belőni magát a legjobb 20 közé KRIMZ.

Kétségkívül az egyik legkonzisztensebb játékos a profik között, aki gyakorlatilag együtt nőt fel a játékkal és akit még a CS:GO-ba legfrissebben becsatlakozó játékosok is ismernek. Freddy 'KRIMZ' Johansson a következő a HLTV top 20-as listáján, ezúttal a 17. helyet csípte meg.

Sokan azonnal a fnatic-kal azonosítják KRIMZ-t, pedig jóval később csatlakozott csak a legendás svéd csapathoz, mint például a mai napig ott játszó JW vagy a visszatérő flusha. A CS:GO  történelmének első két Major tornáján még az LGB eSports csapatát erősítette, akárcsak olofmeister. Nagy potenciál volt az akkori csapatban, de a svéd ellenfelek rendre erősebbnek bizonyultak, a 2014-es EMS Katowice Majorön ugyan legyőzték a fnaticot, a későbbi győztes Virtus.pro megállította a svédeket az elődöntőkben.
Csak később, 2014 nyarán csatlakozott oloffal együtt, ahhoz a fnatichoz, ahol mindketten legendává váltak és amit a mai napig a legerősebb svéd csapatként tartanak számon sokan. A két Major győzelem mellett gyakorlatilag a fnatic megnyert mindent, amit csak lehetett akkor, 2016-ban azonban hatalmas szakadékba kerültek. Jött a GODSENT és gyakorlatilag felborította a svéd CS:GO-t, ami végül sem nekik, sem más csapatnak nem tett jót.
Úgy tűnik, hogy egészen 2019-ig kellett várni ahhoz, hogy a fnatic és KRIMZ új erőre kapjanak. Az ősszel visszatért a csapathoz Golden és flusha, a mostani JW, KRIMZ, Golden, flusha, Brollan ötös pedig nemcsak, hogy derekasan megállják a helyüket olyan csapatokkal szemben, mint a Liquid vagy az Astralis, de le is tudják győzni őket.
Az utóbbi három hónap alatt megnyerték a DreamHack Masters malmöi állomását és második helyen tudtak végezni a StarSeries 8. és az EPL 10. szezonjában. KRIMZ egyébként már negyedjére kerül be az év legjobb 20 játékosa közé, igaz idén kicsit hamarabb találkozhattunk a nevével, mint ahogy azt megszoktuk, de a jelenlegi fnatic-kal az sem kizárt, hogy még Major győzelem is vár a svéd legendára.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!