Csavarj mindent a maximumra: új gaming laptopokat és PC-ket mutatott be az ASUS

Csavarj mindent a maximumra: új gaming laptopokat és PC-ket mutatott be az ASUS

Óriási teljesítményre képesek az ASUS legújabb hordozható számítógépei, de a PC-sek is örülhetnek.

A gaming laptopok sokak számára elérhetetlen alternatívát jelentenek, ugyanis a hordozhatóságot, kompaktságot és az ebből fakadó kényelmet súlyos százezer forintokkal kell megfizetni. Ennek ellenére a hordozható számítógépek piaca továbbra is szárnyal, mivel igény van arra, hogy minél gyorsabbak és erősebbek legyenek ezek a készülékek. A CES 2020-as expóján az ASUS féltucat újdonságot vonultatott fel, amik közül több lapos is képes egy high-end PC teljesítményére és akkor még nem beszéltünk az egyedi ROG PC-kről.

ASUS ROG Zephyrus G15

Alig 2,1 kilogrammot nyom a Zephryrus G15, aminek 240 Hz-es kijelzőjén a legújabb játékok is könnyedén futtathatóak az GeForce RTX 2060 videokártyának és AMD Ryzen 7-es processzornak köszönhetően. Ha merülne az akkumulátor, akkor csak csatlakoztatni kell a Type-C töltőt és már pöröghet is a szupergyors Wi-Fi 6-tal az online multi.

ASUS ROG Zephyrus G14

A világ leggyorsabb 14 colos gamer laptopja 17,9 mm vékony és mindössze 1,6 kg-ot mutat, ha mérlegre tesszük. Már a fedlap hátulja is érdekességet rejt magában, ugyanis LED kijelzőként használható, amivel kivetíthetünk üzeneteket és animációkat. A gépházban GeForce RTX 2060 és 4. generációs AMD Ryzen bújik meg, amivel akár WQHD-ban is pörgethetjük a videojátékokat.

ASUS ROG Strix GA15 és GT15

E-sportolóknak tervezték a különleges külsővel és belsővel felszerelt ROG PC-ket, amelyekben akár egy GeForce RTX 2070 Super is düböröghet. Az egyedi forma nemcsak azért készült, hogy jól nézzen ki a PC, hanem azért is, hogy a hűtéssel semmilyen gond ne legyen. Egy erős, gamingre épített asztali számítógép megfelelő szellőzés nélkül pillanatok alatt megadja magát, de a GA15 és GT15 esetében erre nekünk nem kell figyelnünk. Megtették helyettünk a mérnökök.

ASUS ROG Strix GA35 és GT35

A kistestvérhez nagyon hasonló kívül, de belül nem kötöttek kompromisszumokat. GeForce RTX 2080 Ti és AMD Ryzen 9 3950X is szerepel a választható listán, amik alatt egy ROG Strix X570-F alaplap tesz jó szolgálatot. A nagyobb teljesítményhez plusz szolgáltatások is társulnak, mint a Keystone II technológia, amivel személyre szabott beállításainkat egyszerűen tárolhatjuk és védhetjük. 

ASUS TUF Gaming A15, F15, A17 és F17

A ROG széria mellett a TUF sorozat is új szereplőkkel hódítaná meg a 2020-as esztendőt. 15 és 17 colos méretben is választhatóak a laptopok, amelyekben 4. generációs AMD Ryzen vagy 10. generációs Intel processzorok rejtőznek, ezekhez társítható a GeForce RTX 2060 grafikus kártya, hogy teljes legyen a gaming élmény. A nagyobb kapacitású akkumulátor és a strapabíróbb ház elárulja, hogy ezek a készülékek azoknak készültek, akik a hordozhatóságot komolyan veszik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 
 

Kövess Minket!