Szabadon látogatható előadásokkal és beszélgetéssel jön a XVI. Budapest Esport Meetup

Szabadon látogatható előadásokkal és beszélgetéssel jön a XVI. Budapest Esport Meetup

A célkeresztben ezúttal a skandináv e-sportok sikere, valamint a hazai versenyek idei beosztása lesz.

Most pénteken, vagyis január 10-én megrendezésre kerül a XVI. Budapest Esport Meetup, aminek nevéből már sejthető, hogy volt előtte tizenöt másik. Ez a meetup sorozat már többéves múltra tekint vissza, ez idő alatt pedig olyan fontos beszélgetéseknek adott már helyet, mint edukáció és érdekvédelem az e-sportban, a szerencsejáték és az e-sport kapcsolata, az e-sport újságírók felelőssége, vagy az e-sport jogi helyzete. Valamint a Budapest Esport Meetupon vettek részt először egy közös kerekasztalbeszélgetésen politikusok és az ipar hazai szakértői.

A meetup felépítése igen egyszerű, az elején az összegyűlt közönség kétszer 15 percben meghallgat egy-egy előadást, a hátralévő időben pedig egy moderált kerekasztal beszélgetés során lehet kérdezni az előadóktól a témában. A pénteki találkozó "dalnokai" Hodozsán Dániel, valamint Szabó Márton lesznek. Előadásuk témáját és a legfontosabb tudnivalókat róluk az alábbi posztokban olvashatjátok.

Hodozsán Dániel

Az este során Hodozsán Dániel fog beszélni nekünk a 2020-as év kapcsán a HUNESZ tervezett versenysorozatokról. Nehéz lenne felsorolni egyetlen posztban mennyi szállal kötődik a magyar e-sporthoz, és milyen szinten járult hozzá annak fejlődéséhez. Aki kiváncsi ITT elég sok mindent megtalál. - írja Németh Beatrix, a meetup főszervezője. 

Szabó Márton

"Előadásának címe: Miért sikeres az Esport Skandináviában?

Sziasztok Szabó Márton vagyok 18 éves egyetemista. Jelenleg a tanulmányaimat az Óbudai Egyetem Gazdálkodás és Menedzsment szakán folytatom. Esportal 4 éve foglalkozom főként managerként tevékenykedtem, megfordultam a legnagyobb magyar szervezetekben, illetve több külföldi ligában mint pl az olasz és a svéd. Jelenleg az Afterglow Esport egyesület Marketing És Social Média Managere vagyok. Az előadásomba szeretném bemutatni a külföldi esport strukturális és gazdasági felépítését illetve a brand fontosságát."

A Budapest Esport Meetup összehozza a szakma hazai képviselőit, akik az irányított beszélgetés mentén haladva megvitathatják, hogy milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy a magyar e-sport továbbfejlődhessen az őt érintő területeken. A legjobb az egészben viszont az, hogy nem kell szakmabelinek lenni ahhoz, hogy részt vehess, ha már hobbi szinten érdekel téged az e-sport és a mögötte húzódó struktúrák összetett világa, akkor itt a helyed. Az esemény látogatása teljesen ingyenes, még regisztrálnod sem kell.

A következő meetupról minden fontos információ elérhető a Facebook eseményében, a jövőbeli meetupokért pedig érdemes csatlakozni az erre létrehozott csoporthoz!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ön tudja, hogy mire szolgál az öltönyök második zsebe?

Talán már Ön is észrevette, hogy az öltönyök zakóján van egy kicsi, bevágott zseb, ami hagyományosan a jobb oldali zseb felett helyezkedik el, és valószínűleg végig futott az agyán a gondolat, hogy vajon miért is került oda, és milyen célt szolgál.