CS:GO csapatot indít a Grim Ravens, ráadásul egy ismerős játékossal az élen

CS:GO csapatot indít a Grim Ravens, ráadásul egy ismerős játékossal az élen

Új magyar CS:GO csapat bukkant fel a láthatáron.

Nem mehetünk el szó nélkül a Grim Ravens csapata mellett, ha a magyar e-sportról van szó. Nem csak azért, mert akkori PUBG csapatuk megnyerte az MNEB első szezonját, hanem mert azóta LoL-ban, R6S-ben és most már CS:GO-ban is képviseltetik magukat.

A hírt a csapat közölte a saját Facebook oldalukon, ráadásul azonnal le is leplezték a felállásukat. Saját elmondásuk szerint nem az volt a cél, hogy a magyar mezőnyben már ezerszer látott játékosokból hozzanak össze egy új ötöst, sokkal fontosabb volt egy "új, fiatal tehetségekből álló, merőben friss csapat" kialakítása. Aki erőszeretettel követi a magyar CS-t, az persze találkozhatott már online a srácokkal, TishleRt akár már az MNEB első szezonjából is ismerhetitek. Mellé csatlakozott még Har1, kwiixxy, FA1LURES1CK7 és iBALLY.

"Martin keresett fel engem, hogy mi lenne ha összeraknánk valami frissebb lineupot ballyval. Leginkább MNEB és V4 volt a cél, így jött, hogy 3 magyar és 2 külföldi játékossal indulunk neki az évnek. Ez a felállás azonban kb. egyből borult. Őszintén szólva, nem tudok túl sokat mondani a srácokról, mindenki fiatal (18-19 éves) és viszonylag sok tapasztalattal rendelkeznek. Jelen pillanatban még ismerkedünk egymással, próbálunk összeszokni és minél előbb megmutatni, hogy mi is itt vagyunk." - árulta el Tishler megkeresésünkre.

A K&H MNEB második szezonja már egyre közelebb van, ott már biztosan szurkolhatnak majd a GR rajongói az új CS:GO csapatnak. Reméljük hasonló sikerek előtt áll a GR új CS:GO csapata, mint tavaly a PUBG alakulatuk.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!