Még januárban érkezik a következő Steam Sale

Még januárban érkezik a következő Steam Sale

Nem kell sokat várnunk, hogy újabb videojátékokra csaphassunk le hatalmas kedvezmények társaságában.

Alig néhány napja ért csak véget a Steam Winter Sale, de máris nyakunkon van a következő nagyobb leárazás. 2020-ban érkezik a patkány éve, amihez kapcsolódóan megrendezik a kínai új év hatalmas ünnepét. Egy Valve-tól származó posztban megerősítették azt, amire sokan számítottak. Január 23-án indul a Steam Lunar New Year Sale, ami néhány napon keresztül garantáltan megterheli a pénztárcánkat.

Egyelőre nincsenek infók arról, hogy milyen játékokat tervez leárazni a világ legnagyobb online videojátékáruháza, de az elmúlt akciók tapasztalatai alapján következtetésekbe bocsátkozhatunk. Szinte biztos, hogy a Witcher 3: Game of the Year kiadása és más Witcher játékok ott lesznek az eladási listák élén, ahogy a szokásos GTA V akciókról sem kell valószínű lemondanunk. A Steam szabályzata alapján olyan játék nem kerülhet majd az akciós termékeket felvonultató listára, amik 30 napon belül jelentek meg, így a legújabb címeket egyelőre csak teljes áron tudjuk majd behúzni.

A január végi sale után hosszabb szünet következik, valószínűleg legközelebb csak a nyár legforróbb napjaiban érdemes újra fokozottabban figyelni a Steam oldalát. 2019-ben június 25-től július 9-ig tartott a Summer Sale, megközelítőleg hasonló időpontokra számíthatunk 2020-ban is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 
 

Kövess Minket!



Gaming - Andrew Tate öccse unalmában betiltaná az e-sportot

Tristan Tate egy régi, feltételezhetően amatőr-félprofi szintű verseny már-már mém kaliberű felvételét használva azzal állt elő, hogy betiltaná még az e-sport kifejezést is, akkora lúzerek ezek a játékosok.