RGB LED már a múlté: itt a 24-karátos arannyal bevont gaming billentyűzet

RGB LED már a múlté: itt a 24-karátos arannyal bevont gaming billentyűzet

Egy ilyen billentyűzettel garantáltan mi leszünk a LAN partyk királyai.

Elképesztő árú és teljesítményű hardvereket lehet beépíteni a milliós összegekért vesztegetett gépházak alá, de periféria fronton igazán nehéz indokolatlan összegeket kiszórni az ablakon. Mindenhol csak műanyag bevonatot találunk, fémmel is alig lehet találkozni, hiába nézelődünk a prémium kategóriába eső billentyűzetek, fejhallgatók és egerek piacán. Ezt a piaci rést szeretné betömni az ADATA XPG és valljuk be, hogy a Golden Summoner névre keresztelt gaming billentyűzetével jó úton halad ebben az irányban. Valószínű a világ egyik, ha nem a legdrágább keyboardját sikerült összedobniuk a mérnököknek, ugyanis 24-karátos arannyal vonták be az összes keycapet.

Az aranyból nem csak a billentyűzetsapkákra jutott, a fémből készült váz is kapott egy vékony aranybevonatot. Azért nem minden arany, ami fénylik, ugyanis a műbőrből készült tenyérpihentető (palm-rest) részt nem valódi aranydarabkákkal dobták fel. A visszafogottabb gamereknek elkészítették a narancssárga keycapekkel felturbózott, alumínium vázra épülő változatot, ami talán még jobban is néz ki, mint "aranyos" testvére.

A Summoner billentyűzeteken túl bemutatta az ADATA XPG különleges gaming egereit is, amelyek az XPG Headshot és XPG Primer néven kerülhetnek majd a boltokba. Különleges dizájnnal ruházták fel az összes verziót, amelyek belül 16 000 dpi-re képes PixArt PWM3391-es szenzort és 12 000 dpi-re képes PixArt PM3360 szenzort rejtenek. Nyolc programozható gombbal látták el az összes egere, amelyek közül a felső négy gomb Omron20M switchet kapott. Természetesen az RGB LED fények sem maradhattak le egyik kütyüről sem, mivel a mai világban ez adja meg az "igazi" gamer élményt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 
 

Kövess Minket!