Autopickre fel: legjobb DoD neutral Aréna lapok

A Descent of Dragons lapjai beszivárogtak a legjobb Aréna pickek közé.

A Hearthstone-on belül néhány játékmód a háttérből kell, hogy figyelje az események alakulását. A Wilddal sem a Blizzard, sem az egész közösség nem szeret foglalkozni, csak néhány megrögzött kártyás tart ki még mindig emellett a formátum mellett. A másik az Aréna, ami bár kéthavonta frissül már egy ideje, mégsem sikerült jelentőst ugrást elérni a népszerűségben. A Descent of Dragons powercreepjei ebben a módban teljesedhetnek ki igazán, ahol más meta uralkodik, ami még mindig a tempón és leszedéseken alapszik. Mutatjuk, hogy melyik az az 5 DoD kártya, amelyeket szinte minden körülmény között kötelező kivenni a draft során!

Big Ol' Whelp

Jobb statjai vannak, mint az Azure Drake-nek, nem véletlen, hogy rákerült a listára. A Dragon besorolás még egy pluszt ad a lap értékéhez, kötelező 5 drop minden deckben.

Dragonqueen Alexstrasza

Ha nincs duplikáció a pakliban akkor toronymagasan a legerősebb lapként beszélhetünk róla, de akkor sem kell kétségbe esni, ha néhány kártyából több példányt is draftoltunk. Elég csak kivárni azt az alkalmat, amikor mindenből csak egy marad és utána lesújthatunk Dragonqueen Alexstrasza minden erejével.

Faceless Corruptor

A gyengítés ellenére egy nagyon erős és hasznos lap a Faceless Corruptor, ami főleg olyan paklikban működik igazán, ahol a Hero Powerrel tokent generálhatunk.

Twin Tyrant

Akár két lényt is elpusztíthatunk egyetlen mozdulattal, miközben egy 4/10 is ott marad a boardon. Legrosszabb esetben a Battlecry képesség nem csinál semmit, de akkor sem jártunk annyira rosszul, mert egy nagy sárkány érkezett az oldalunkra.

Evasive Wyrm

Az abszolút első helyet a legújabb Divine Shield + Rush kombó lap szerezte meg. Hatodik körben az Argent Commander volt eddig a legjobb minion alapú leszedés, őt váltotta le most az Evasive Wyrm, ami az esetek legnagyobb részében két drágább lénnyel képes cserélni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 
 

Kövess Minket!