Egy teória szerint január 22-én indulhat útjára a League of Legends Wild Rift bétája

Egy teória szerint január 22-én indulhat útjára a League of Legends Wild Rift bétája

A játékosok kérésére odafigyeltek, és a Riot Games a játék tizedik születésnapján bejelentette, hogy elhozzák a játékot mobilra és konzolokra is.

A fejlesztőknek ugyan nincs könnyű dolguk a mobilos verzióval, ugyanis nem tudják csak áthúzni nemes egyszerűséggel a PC-s verziót, hiszen teljesen más kóddal rendelkezik. Így a mobilos játékot teljesen a nulláról, alapjaitól írják a kódokat hozzá és építik fel a játékot, 40 hőssel megkezdve azt.

A fejlesztők nemrég arra kértek számos játékost, hogy változtassanak felhasználónevet, ugyanis mindenből csak egy maradhat. Erre a játékosoknak január 22-ig adtak időt. És itt indult be a közösség fantáziája és egy teória. Az elképzelések szerint azért január 22-ig kell ezt megtenniük, ugyanis onnantól élesedik az új rendszer, avagy indítják az első játékot.

A felvetések szerint ez pedig a League of Legends Wild Rift béta verziója lesz. Bár személy szerint még a Runeterra bétájának indulását is eltudnám képzelni ebben az időpontban, hiszen azt a 2020-as év első negyedévének korai szakaszában ígérték.
A League of Legends Wild Rift egyébként iOS-re és Androidra egyaránt elérhető lesz. A konzolos verzió a mobilostól függetlenül, az év későbbi részében érkezik majd. Crossplatform nem várható az eszközök között.

Ti mit gondoltok melyik játék érkezik majd? Wild Rift vagy Runeterra béta?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 
 

Kövess Minket!