Már az LDLC-be sem fér be Happy

Már az LDLC-be sem fér be Happy

Valaha füstön, falon lőtte az Astralis játékosait. Ma már az LDLC-be sem fér be Happy.

Emlékeztek még a korai francia CS:GO sikerekre? Nos, 2014-ben és 2015-ben is a Vincent "Happy" Schopenhauer által vezetett francia együttesek hódították el a Major bajnoki címeket (DH Winter, DH Kolozsvár). Mára abból a Happy-ből, aki füstön keresztül lőtte device-ékat Inferno-n szinte már semmi nem maradt, az LDLC-be sem fér be.

A 1.pv.fr forrása szerint csupán SIXER marad az újjá épülő LDLC-ben, aminek egyébként új stratégiai partnere van, mégpedig az egyik legnagyobb francia focicsapat, a Olympique Lyonnais.

Hiába próbálta Happy utolérni magát, 2016-tól csupán részsikerei voltak. Egy rövid Vitality-s időszakra még futotta, de mára világos, hogy az első számú francia csapatokba nem fér be. 2019 végén már az úgy nevezett francia nemzeti kupát sem tudták elhozni az LDLC-vel, a The Dice-tól szenvedtek vereséget a döntőben 0-2-re. És akkor lássuk az új felállást, immáron Happy nélkül.

France Lambert "Lambert" Prigent
France Christophe "SIXER" Xia
France Ali "hAdji" Haïnouss
France Logan "LOGAN" Corti
France Kilian "Gringo" Garcia (trial)

2019-ben az LDLC igazi átjáróház volt, megfordult többek között xms, rodeN, MAJ3R, to1nou, tabz, és devoduvek is. Kíváncsiak vagyunk, hogy mit hoz a jövő az új felállásnak!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

borítókép: hltv.org

Kövess Minket!